реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

У Чернігові ВО «Свобода» ознайомила громадськість з проектом Конституції

25 червня у Чернігові «Свобода» предстувила проект Конституції України на засідання круглого столу присвяченого Дню Конституції «Правові кореляції в Україні».
Організатором обговорення виступила Чернігівська міська рада. До участі було запрошено представників громадськості, науковців, політичних партій, ЗМІ.
Всеукраїнське об’єднання "Свобода" представляв прес-секретар Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Олександр Ясенчук, який презентував проект Конституції України від ВО «Свобода».
Чинна нині Конституція – зазначив Олександр Ясенчук, – є джерелом кризових явищ з огляду на недосконало прописані, часом суперечливі норми. Проте всі запропоновані проекти змін Конституції мають одну «хворобу» – колективну безвідповідальність. Проект Конституції розроблений ВО «Свободою» усуває цей недолік: держава має президентську форму правління, жорстку вертикаль влади, кожен має нести персональну відповідальність. Кожна помилка повинна мати ім’я та прізвище.
Практично всі присутні, окрім деяких представників Чернігівської міської ради, погодилися, що існуюча нині ситуація це «хаос і бардак», що призводить до економічної та політичної кризи.

Прес-служба
Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»




Теги:ВО Свобода


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
"У Чернігові ВО «Свобода» ознайомила громадськість з проектом Конституції"
????
Насправді, свою програму презентував "Фронт змін " в особі М.Рудька.
А особисто О.Ясенчуку успішно заткнули рота.
Не солідно видавати бажене за дійсність.
avatar