реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

УНП у Чернігові створила Комітет захисту української Конституції або УНП: ПР + БЮТ = "ГКЧП"

Рада Чернігівської міської організації Української народної партії одноголосно прийняла рішення створити громадський орган, метою якого стане протидія конституційному перевороту в країні.
Координатором дій Комітету захисту основного закону обрали голову Чернігівської міської організації УНП, депутата Новозаводської районної ради Андрія ГЛУХЕНЬКОГО. На думку партійців, спроби переглянути Конституцію України підривають державний устрій та становлять смертельну небезпеку для української демократії. Партійці провели аналогію таких дій із спробою державного перевороту (ДКНС) в 1991 році.
Доречи, Чернігівщина в той час першою відреагувала мітингами протестів на дії путчистів.

[/c]


Рада Чернігівської міської організації УНП направила телеграму на адреси президента Віктора ЮЩЕНКА та голови Верховної Ради України Володимира ЛИТВИНА з вимогами „припинити промосковський переворот в Україні та негайно зупинити заколотників з ПР і БЮТ”.
[c]

[c]


В разі продовження захоплення влади в країні вищеназваними політичними силами Комітет захисту української Конституції залишає за собою право організації акцій громадянської непокори та спротиву форсованому наступу на демократію.

Ігор ЛЕВЕНОК







Теги:Українська Народна Партія, А.Глухенький, УНП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar