реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

ОЛЕКСАНДР ВОЛОЩУК ВИРУШАЄ В ЧЕРГОВУ ПОДОРОЖ

Незабаром чернігівський мандрівник і журналіст, спеціальний кореспондент „Сіверщини” і „Білої хати” Олександр Волощук вирушає в чергову подорож. На відміну від попередньої мандрівки, здійсненої минулого року на Камчатку і Командорські острови, вона не буде такою тривалою і займе орієнтовно 30-35 днів. Цього разу мандрівні шляхи поведуть Олександра не тільки по Росії, а й по Скандинавії.

Маршрут подорожі буде таким: Чернігів – Санкт-Петербург – Фінляндія – Північна Швеція – Північна Норвегія – Мурманськ – Мончегорськ – Кандалакша – Медвежогорськ – Петрозаводськ – Санкт-Петербург – Псков – Чернігів. Орієнтовна дата старту з Чернігова – 14 червня.

Крім пізнавальної мети ця подорож матиме і дослідницько-журналістську мету – вивчення життя українців на півночі Європи та пошук людей з чернігівським „корінням”. Слід додати, що вперше Олександр Волощук вирушить у подорож не один, а з напарником. Точніше, напарницею – його супутницею буде журналістка Чернігівського обласного телебачення Інна Адруг.

Ті з читачів, хто має родичів чи друзів у вказаних регіонах, можуть зв’язатися з Олександром – він матиме змогу їх відвідати. Телефони О.Волощука: 60-18-31 (домашній), (050) 199-74-15 (мобільний), або телефонуйте до редакції.






Коментарі (0)
avatar