реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Хочеш бути митником? Тоді, вперед – до знань!

Вибір професії – один з найвідповідальніших кроків для молодих людей, який визначає напрям подальшого життя людини та сферу її майбутньої професійної діяльності.
Академія митної служби України – єдиний у нашій країні спеціалізований вищий навчальний заклад з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців митної справи. Академія здійснює підготовку фахівців згідно зі стандартами вищої освіти за денною та заочною формами навчання за наступними напрямками:
менеджмент, облік і аудит, фінанси і кредит, міжнародна економіка, право, транспортні технології, комп'ютерні науки.
У складі академії існують 3 факультети, інститут післядипломної освіти, 19 кафедр, 12 лабораторій. Навчальний процес забезпечується висококваліфікованим професорсько-викладацьким складом. Серед викладачів 17 докторів та 82 кандидатів наук. 20 відсотків дисциплін, що викладаються в академії - митного спрямування.

Начальник відділу по роботі з особовим складом Чернігівської митниці Олександр Павленко: «На даний час на митниці працює вже 29 випускників Академії митної служби України. Цього року на роботу до митниці прийдуть ще 8 молодих фахівців – випускників Академії 2009 року.
Становленню та кар`єрному росту молодих спеціалістів приділяється постійна увага керівництва. Приємно відзначити, що більшість з них успішно просувається по службі. Протягом кількох останніх років 10 випускників Академії призначено на вищі посади. Серед них: Вікторія Молочко (випуск 2002 року), Людмила Пашко (випуск 2002 року), Зінаїда Скляр (випуск 2004 року), Галина Сулженко (випуск 2004 року), Сергій Боголій (випуск 2007 року), Олександр Лисенко (випуск 2007 року) та інші».
Олександр Павленко також зазначив, що з метою залучення найбільш підготовленої молоді до вступу в 2009 році до Академії митної служби України відділом по роботі з особовим складом митниці проводиться профорієнтаційна робота серед випускників середніх загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, коледжів, технікумів та інших навчальних закладів, розташованих у зоні діяльності Чернігівської митниці. А саме: у Чернігові та районних центрах Чернігівської області - Щорсі, Ніжині, Прилуках, смт Корюківка та інших. До цієї роботи активно залучаються курсанти Академії, які проходять виробничу практику в Чернігівській митниці. Один із заходів – «День профорієнтаційної роботи», протягом якого курсанти проводять зустрічі та бесіди з випускниками середніх закладів освіти, розміщують повідомлення про Академію на інформаційних стендах шкіл, інформують абітурієнтів про Правила прийому до Академії у 2009 році.

Більш детальну інформацію про умови вступу, вимоги до кандидатів, строки подання документів та інше можна отримати у відділі по роботі з особовим складом Чернігівської митниці. Контактний телефон у Чернігові 625-661.
Безпосередньо до Академії митної служби України, що знаходиться у Дніпропетровську, звертайтесь за телефоном /056/ 745-55-96 або по e-mail: [email protected].

На фото: начальник відділу по роботі з особовим складом Чернігівської митниці Олександр Павленко з курсантом

Світлана СТРИЖАК, керівник прес-служби Чернігівської митниці






Коментарі (0)
avatar