реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чарівна квітка в Чернігові зацвіла взимку

У Чернігівській міській раді відбулося урочисте нагородження переможниць конкурсу "Чарівна квітка Чернігова", що тривав упродовж минулого року у міській газеті "Чернігівські відомості".

"Чарівною квіткою Чернігова" названо студентку 5-го курсу економічного факультету Чернігівського державного технологічного університету Ольгу Багу. Друге та третє місце відповідно посіли Антоніна Тополь та Марина Лавріненко. Приз глядацьких симпатій отримала Катерина Никифорова.

Як повідомила головний редактор видання Ірина Мокроусова, конкурс красунь газета проводить другий рік поспіль. У 2008 році його учасницями стали понад 50 чернігівських дівчат. "Наш конкурс досить демократичний, у ньому можуть брати участь усі бажаючі дівчата, і не обов'язково з параметрами 90-60-90", - сказала вона. Головний редактор висловила сподівання, що конкурс триватиме і надалі.

Переможниці та учасниці конкурсу отримали подарунки від спонсорів та квіти. Також дівчата одержали у подарунок портфоліо, зроблені відомим чернігівським фотографом Валерієм Шайгородським під час зйомок для газети.

За умовами конкурсу "Чарівна квітка Чернігова", у газеті "Чернігівські відомості" друкуються фото дівчат, серед яких через sms-голосування визначається найвродливіша дівчина місяця. А серед 12 чернігівських красунь читачі газети також шляхом
sms-голосування обирають переможницю конкурсу.

Ірина Синельник, радник міського голови






Коментарі (0)
avatar