реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

КрУти і долар на лобі

Саме останнє заважає багатьом нашим владцям та підприємцям зрозуміти і Крути, і українську історію, і Президента Ющенка, який бореться за отямлення українського люду. Про це йшлося на представленні нової книги про Крути її упорядника та редактора -- народного артиста України Ярослава Гаврилюка і директора видавничого центру "Просвіта" Василя Клічака. Прес-конференцію зорганізувало обласне управління у справах преси та інформації.

Хоча мова йшла про книгу і події 90-річної давнини, розмова весь час поветалася до сьогодення. Ярослав Гаврилюк:" Як колись, так і тепер наші владці думають трохи поступитися Росії і не бачать який хижий москаль стоїть за їх спиною".

Книга "Крути. Січень 1918 року" видалася цікавою. Шкода, що купити її неможливо: видана за державною програмою, вона у продаж не надійде.






Коментарі (3)
avatar
1
Тож, можливо знайдуться політики, які хоч на клітинку є українськими патріотами та допоможуть зробити передрук, та й самі на цьому зароблять.
120-150 тис. грн. за 3000 прим. не такі вже й великі кошти.
Тож, зроблять дуже важливу справу.

Додаткова інформація про видання: http://cult.gov.ua/news/2009-01-19-842

avatar
2
Дякую, Олександре, за детальну інформацію про книгу на сайті управління культури.
avatar
3
Ну ви і даєте: "Та й самі на цьому зароблять". Тут же треба невідомо скільки чекати, щоб продати цю книгу. Хоча хочеться вірити в когось, правда невідомо в кого.
avatar