реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Редактор "Сіверщини" - в журналі "Київ"

Перше число столичного журналу вмістило дві цікаві публікації -- переклад праці В.Білінського "Країна Моксель" про походження Московії -Росії та В.Чепурного "Помстимося Росії ...любов"ю!".
Якщо перший автор виводить родовід московських князів і переконливо доводить, що Московією правили золотординські хани та їх баскаки, що Алєксандр Нєвський, як мінімум, тричі знищував Великий Новгород на догоду монгольським окупантам, що древні літописи були сфальсифіковані комісією великодержавної повії Катерини Другої, то другий автор пропонує поглянути на Росію, як на зону стратегічних українських інтересів.

Російська імперія значною мірою створена українцями. Навіть радянські Тюмень та Заполяр"я освоєні також українцями. Вся російська література вийшла з "Шинелі" нашого Гоголя. Російська культура немислима без Веделя, Березовського, Григоровича-Барського, Івана Козловського та інших українців. Зрештою, Петербург стоїть на кістках наших предків. І від всього цього відмовитися на користь жовтої китайської раси? -- питає автор статті.

Росія неодмінно розвалиться, переконаний Василь Чепурний, і тому необхідно зберегти українські впливи. Місіонерство українців щодо "прирученої" Росії ще не закінчено.

Журнал "Київ" можна придбати у "Добрій книзі" та в "Просвіті".

фото з сайту: Високий Вал






Коментарі (0)
avatar