реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

ЖІНКА ОЧИМА ЧОЛОВІКА

Кажуть, жінки люблять вухами, а чоловіки — очима. У цьому ще раз переконався автор цих рядків після перегляду виставки жіночих світлин у читальному залі обласної бібліотеки імені Володимира Короленка, яка там позавчора відкрилася.
Більше сотні високохудожніх знімків — чорно-білих і кольорових — це подорож у світ жіночої краси, побаченої чоловіком. Той чоловік — знаний фотохудожник Олександр Тасиць.
У чому секрет успіху його робіт, кожну з яких хочеться споглядати, не відриваючись, може, кільканадцять хвилин, а може, й годину? Хтось каже в умінні вдало вибрати освітлення моделі. Іншого полонить гра кольорів. Третього — ракурси, четвертого — мистецво передати чарівну неповторність цілого через деталі...
Кожен із поцінувачів по-своєму правий, а точніше — всі мають рацію. Бо важко, навіть будучи дуже прискіпливим, знайти щось у роботах Олександра Тасиця недоладне.
Та не будемо розкидатися дифірамбами. Виставка жіночого портрета доступна для огляду всіма, хто захоче її побачити. Вона — своєрідний весняний подарунок автора представницям прекрасної статі. Хоча не тільки їм, а може, і не стільки їм, а чоловікам, які люблять очима. Щоб, побачивши, висловили своє захоплення. Уголос. І щоб їх почули ті, котрі, ставши моделями або не ставши ними, все одно люблять вухами.

Олександр ОЛІЙНИК.






Коментарі (0)
avatar