реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: finka  
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Інеса ФТОМОВА » Чия кров чистіша? (білі люди, телегонія)
Чия кров чистіша?
finkaДата: Середа, 03-Лис-10, 07:52 | Повідомлення # 1
Група: Редактор
Повідомлень: 157
Нагороди: 11
Статус: Відпочиває
Вокзали – дивовижне місце. На них завжди сполучаються речі й ситуації, існування яких поза вокзалами якось погано уявляється та й взагалі неможливе.

Якщо поглянути яскравого серпневого дня на Сімферопольський вокзал зверху, то, напевне, картина буде дуже об’ємною, надзвичайно пістріявою загалом цікавою – струмочки людей, які рухаються до поїздів і автобусів та зворотнім шляхом, метушливі таксисти, які ловлять пасажирів — такий собі жвавий броунівський рух людських тіл. Одне слово – вокзал.

Але якщо внизу, на землі, знайти точку спокою і на кілька хвилин спробувати випасти з цього потоку та ще уважним поглядом глянути довкола себе, то можна раптом виявити несподівані речі.

…Знайшовши вільний «п’ятачок», я завмерла біля якоїсь технічної вахтерської будки, щоб трохи побути в тіні й перевести подих перед продовженням маршруту. Довкола рухався невтомний людський потік з тіл, сигналів, гучномовців, диспетчерських оголошень... Позаду у мене була запилена стіна якоїсь будки з маленьким тріснутим віконцем. У віконці щось біліло. А оскільки я не можу байдуже пройти повз будь-які буковки, то почала знічев'я читати плакат, виставлений у віконці... Раз, вдруге, втретє… Потім дістала фотоапарат…

Прочитали?

І що?

Ви тримаєте свою кров чистою? А ваші діти? А як бути з коханням, яке інколи трапляється на людському шляху і не завжди співпадає за кольорами шкіри…

Я не знаю, як на це реагувати. Хоча я взагалі-то біла людина. З чистою кров'ю кількох попередніх поколінь.

...Будка мала абсолютно нежилий занедбаний вигляд, а то я б поцікавилася у її господаря, що мається на увазі…

Інеса ФТОМОВА

Фото автора.

Додатки: 1074349.jpg (400.8 Kb)
 
lsvkievДата: Четвер, 04-Лис-10, 01:07 | Повідомлення # 2
Група: Читач
Повідомлень: 30
Нагороди: 3
Статус: Відпочиває
"Ми дотримуємось націонал-революційної ідеології..." - это с их сайта. При этом они против почти всего реально существующего, и "за" некие эфемерно-расплывчатые понятия.
А я знаю, как на это регировать. Как на проявление зарождающегося неофашизма.
То, что они в сущности политические проститутки (по выражению их кумира В. И. Ленина), видно из того, что в Украине сайт националистов печатает плакаты на иностранном языке.
 
finkaДата: Четвер, 04-Лис-10, 05:12 | Повідомлення # 3
Група: Редактор
Повідомлень: 157
Нагороди: 11
Статус: Відпочиває
Ото ж бо й воно! Якби плакат був українською мовою, то це ж виглядало б якось інакше, а то отаке... А взагалі-то сумно все це. І у мене навіть не виникло бажання переглядати той сайт.
 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Інеса ФТОМОВА » Чия кров чистіша? (білі люди, телегонія)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: