реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



Форум "Сіверщини" » Правила форуму
Правила форуму

Дані правила діють на всій конференції. В окремих розділах і форумах конференції можлива наявність власних правил, які уточнюють і деталізують правила поведінки в них. При цьому дані правила залишаються обов'язковими в кожному разі.

Правила вводяться для створення комфортної й конструктивної атмосфери спілкування. Якщо Вас не влаштовує встановлена форма спілкування, утримаєтеся від участі в даній конференції.

I. Реєстрація користувачів.

  1. Реєструючись на форумі,користувач погоджується виконувати дані Правила.
  2. Для реєстрації на форумі користувач повинен надати діючу адресу електронної пошти. Ми гарантуємо конфіденційність зазначеної інформації.
  3. Вибір імені користувача (nickname) є вашим виключним правом. Адміністрація залишає за собою право вжити заходів до припинення використання nickname, якщо його використання порушує загальноприйняті моральні й етичні норми або є образливим для інших користувачів форуму. Заборонена реєстрація nickname, схожих із уже існуючими до ступеня, які можуть увести в оману інших користувачів форуму.
  4. Заборонена кількаразова реєстрація одним користувачем, незалежно від цілей, з якими така реєстрація проводиться. Дане порушення є вкрай серйозним і веде до блокування всіх облікових записів.
  5. Якщо ви не виявляєте активність на форумі протягом тривалого часу, ваш обліковий запис може бути вилучена.

II. Порядок поведінки на форумі.

  1. Спілкування на форумі будується на принципах загальноприйнятої моралі й мережного етикету.
  2. Строго заборонене використання нецензурних слів, лайки, образливих виражень, у незалежності від того, у якому виді й кому вони були адресовані. У тому числі при підміні літер символами.
  3. Категорично забороняється будь-яка реклама, у тому числі реклама Інтернет- проектів (за винятком випадків попереднього узгодження з адміністрацією).
  4. Ваш підпис на форумі не може бути довше 2- ух рядків. До неї пред'являються ті ж вимоги, що й до повідомлень на форумі.

III. Публикація повідомлень.

  1. Назва теми повинна бути інформативним, максимально чітко відбиваючи зміст проблеми.
  2. Перед створенням нової теми переконаєтеся, що ви створюєте її у форумі відповідної тематики, а також постарайтеся переконатися в тому, що дане питання не обговорювалося раніше.
  3. Заборонене створення однакових тим у різних розділах і приміщення однакових за змістом повідомлень у різні теми.
  4. Намагайтеся не робити граматичних помилок у повідомленнях – це створить негативне враження про вас.

IV. Відносини між користувачами й адміністрацією.

  1. У своїх діях адміністрація форуму керується здоровим глуздом і внутрішніми правилами керування форумом.
  2. Обговорення дій адміністрації (адміністраторів і модераторів форуму) категорично забороняється в будь-яких форумах і темах, за винятком спеціалізованого форуму, призначеного для обговорення всіх аспектів роботи порталу й усього форуму.

Адміністрація залишає за собою право змінювати правила з наступним повідомленням про це користувачів форуму. Усі зміни й новації на форумі провадяться з урахуванням думок і інтересів користувачів.

© СІВЕРЩИНА