Середа, 08-Лют-12, 22:43

НовиниРеєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: finka 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Інеса ФТОМОВА » Кишенькові злодії бувають різні
Кишенькові злодії бувають різні
finkaДата: П'ятниця, 28-Трав-10, 19:31 | Повідомлення # 1
Дописувач
Група: Редакція
Нагороди: 10
Репутація: 6
Статус: Відпочиває
У нашому житті стається багато кумедних випадків, які ми охоче розповідаємо під час вечірок та посиденьок з друзями. І ось реальна історія, яка сталася холодного зимового вечора з однією вчителькою в переповненому тролейбусі.

Якось натрапила на враження однієї англійки, яка гостювала в нашій столиці і її провезли в добре заповненому тролейбусі. Англійка... була в захопленніі: "Це диво! Так близько до чоловіків я ще ніколи не перебувала!" Їй сподобалось.

А для нас переповнені тролейбуси -- доволі жорстока реальність. Так от про кумедний випадок. Назвемо нашу жінку, героїню розповіді, скажімо, Валентиною. Їхала вона одного зимового дня з роботи ввечері. Тролейбус був переповнений. Далеко не всі пересуваються маршрутками – економлять. Люди стояли дуже тісно, та ще всі були вдягнуті у теплі куртки, дублянки, пальта -- холодно ж. Валентину чужі тіла затисли в півоберта, стояти їй довелося мало не на одній нозі, зачепившись однією рукою за поручень вгорі.
Аж раптом вона згадала, що у неї в кишені пальта лежать 50 гривень, які їй того дня повернула подруга. Хм… Гроші в кишені, народу навколо тьма… Якби не витягнув хто… Так міркувала Валентина і спробувала опустити руку в кишеню. Кишеня через тісняву з’їхала мало не на спину. Тож руку туди вона засунула не з першої спроби і… виявила там чужу руку!

Жах! Вже якийсь негідник встромив руку! Злодюга! Її свідомість затопила хвиля обурення. Жінка вчепилася своїми міцними манікюрними акриловими пазурами в ту чужу руку, застиснуту в кулак, і спробувала виявити винуватця.
Винуватець стояв поруч. Вона уп’ялася в нього суворим вчительським поглядом і спробувала чужу руку виштовхати. Не тут то було! Чоловік так само суворо дивився на неї і руку виймати не хотів. Але Валентина була настроєна войовниче і зуміла таки розстиснути той чужий кулак і захопити свої гроші…

-- Уявіть собі! – розповідала вона потім. – Ми з ним дві зупинки «бодалися» в кишені! Я йому, напевне, розідрала нігтями всю руку, аж поки розтиснув кулак! Аж тут вже був час мені виходити. Я рвонула до виходу із відвойованою купюрою в руці.

Відсапавшись на зупинці, розпрямивши пальто та сумку, вона розстисла свою руку, щоб покласти гроші до гаманця і побачила, що на долоні лежать…100 гривень, а не 50.
-- Я мало не зомліла! – зізнається добропорядна жінка. – Це ж виходить, що не чоловік у моїй кишені порпався, а я у тій тісноті потрапила до чужої кишені! То-то мені здалося щось підозрілим, бо там лежали якісь ключі, а ключів начебто я не клала, але подумала, мало що, може й поклала напередодні…І я до кінця була переконана, що воюю за свої гроші.

Отаке буває в транспортній тісноті. Треба сказати, що Валентина – жінка добропорядна, чужого за весь свій вік не взяла й на копійку, а через ту халепу довго й щиро переживала і довго боялася їздити тролейбусом, бо боялася, що знову зустріне того невідомого чоловіка і просто помре від сорому…

Інеса ФТОМОВА

Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Інеса ФТОМОВА » Кишенькові злодії бувають різні
Сторінка 1 з 11
Пошук:

корупція Партія регіонів Чернігівська ОДА Польща Чернігівська єпархія Тимошенко Інтермеццо армія Київський патріархат пожежі В.Чепурний сепаратизм Податковий кодекс Наливайченко Свобода хата Сіверщина вибори Верховна Рада єпископ Іларіон Новгород-Сіверський анекдоти Донецьк Чернігівщина поради профспілки СБУ ДАІ Білорусь Ніжин Оновлення країни митниця Чернігівська область міська рада РФ українська мова податки Просвіта москва Батьківщина Наша Україна Чернігівська обласна рада КРУ Україна Мена 2011 ВО Свобода пенсійна реформа БЮТ міліція область УПЦ КП Ющенко Янукович Крим УНП Корюківка Батурин Біла хата футбол кордон медицина Василь Чепурний грип Петро Антоненко УПЦ МП Конкурс Голодомор опозиція прокуратура газета євреї Росія гумор США Чернігів статистика МНС податкова уряд Азарова консультації анонс Одеса Катерининська церква Прилуки розпад Росії патріарх Філарет споживач аварія Десна пожежа Чернігівська Німеччина Путін кримінал Львів підприємці екологія тижневик Табачник

Блоґи "Сіверщини"

Панорами Чернігова

Завантаження ...

Інтернет-портал "Сіверщина" не є копією друкованого видання
При використанні матеріалів гіперпосилання на siver.com.ua є обов'язковим.
Створити сайт безкоштовно