Субота, 31-Лип-10, 07:58

НовиниРеєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: finka 
Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Інеса ФТОМОВА » Оцифровуємося…
Оцифровуємося…
finkaДата: Неділя, 17-Січ-10, 18:31 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Редакція
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Відпочиває
Відійшли в минуле новорічні та різдвяні свята, і я раптом… спіймала себе на думці, що при всьому обсязі отриманих і відправлених привітань сама не відправила торік жодної вітальної листівки. Чому? А тому, що відправляти їх у 20-х числах грудня було ще ранувато, хоча вільного часу було більше. А ближче до Нового року за всілякими клопотами просто не встигла.

Мало того: цього року вперше в житті я не лише не відправила жодної листівки – так я ще й не отримала жодної! Невже збіг? Взагалі-то привітань було отримано й відправлено чимало, але все це були sms-ски, листівки й привітання електронною поштою та телефонні святкові розмови.

Добре це чи погано? Не знаю. З одного боку шкода, що немає матеріальної ознаки: щось десь на екранах блимало-блимало, а в руки взяти нічого. А з іншого – не треба заводити додаткових коробок і папок, щоб помістити туди отримане. Або ще чого гіршого – виносити все те на сміття…

Напевне, й поштарям було цього року легше з нами і їхні сумки не обривалися від десятків конвертів з вітальними листівками. До речі, навіть у поштових скриньках свого під’їзду я вже давно не помічала конвертів – тільки різноманітні рахунки та рекламні газети.

Напевне, всі ми потихеньку, так би мовити, оцифровуємося. А, можливо, це – перехідний період. Адже свого часу, коли винайшли фотографію, то всім художникам передрікали жорстоке безробіття й забуття. З художниками все виявилося гаразд. Хочеться вірити, що й поголовне оцифрування нас не зіпсує…

Форум "Сіверщини" » Блоґи "Сіверщини" » Інеса ФТОМОВА » Оцифровуємося…
Сторінка 1 з 11
Пошук:

ФСБ кримінал українська мова вибори Ясенчук гумор смерть Чернігівська область Чепурний штраф футбол Сіверщина Верховна Рада Наливайченко Одеса митниця США міліція Росія міська рада анонс Прилуки Чернігівська пожежа ПДВ євреї В.Чепурний аварія Янукович Свобода Київ БЮТ економіка Мазепа Ющенко Тимошенко Батурин Корюківка МНС Табачник Німеччина Стрижень уряд Азарова Голодомор прокуратура податкова Інтермеццо Катерининська церква ВО Свобода Путін Ніжин опозиція вена Польща поради Чернігів грип УНП Просвіта Біла хата УПЦ МП Петро Антоненко О. Ясенчук Новгород-Сіверський гроші ДАІ Стрижак медицина Ізраїль Іларіон Антоненко повінь податки пожежі Мена єпископ Іларіон Кордик анекдоти Севастополь Крим Китай УПЦ КП кордон Україна екологія Акурайку Десна Чернігівська єпархія уряд СБУ земля Конкурс Чернігівщина Партія регіонів споживач патріарх Кіріл статистика історія сепаратизм армія

Блоґи "Сіверщини"

Панорами Чернігова

Завантаження ...

Інтернет-портал "Сіверщина" не є копією друкованого видання
При використанні матеріалів гіперпосилання на siver.com.ua є обов'язковим.