Неділя, 05-Лют-12, 06:39

НовиниРеєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум "Сіверщини" » Історія міст і сіл Чернігівщини » Сосницький » Сосничани закордоном (Пошук земляків для спілкування)
Сосничани закордоном
GrisДата: Четвер, 31-Січ-08, 20:53 | Повідомлення # 1
Прохожий
Група: Читачі
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Відпочиває
Я вже півтора року працюю в Данії. Недавно знайшов нашу популярну газету "ЧАС" !!!!! Чесно кажучи був приємно здивований. А після цого вирішив знайти Сосничан , щоб не так сумно було проводити час після роботи!!! Сосничани АУУУУ biggrin biggrin biggrin biggrin

ВасильДата: П'ятниця, 01-Лют-08, 18:27 | Повідомлення # 2
Редактор
Група: Головна редакція
Нагороди: 7
Репутація: 3
Шановний, я хоч і не з Сосниці, а з Авдіївки, але відгукуюсь. І пропоную написати нам для сайт, для газети (того ж "Часу" чи "Сіверщини") про своє життя-буття у Данії? Чого ото туди понесло? І що за робота? І як там живуть?
Василь Чепурний.

GrisДата: Неділя, 20-Квіт-08, 22:31 | Повідомлення # 3
Прохожий
Дякую!!! Обовязково поміркую над Вашою пропозицією. Може й спробую щось написати про українську діаспору biggrin biggrin в Даніі!!!!

Добавлено (02-Лют-08, 08:50)
---------------------------------------------
Доречі Дідусь та Бабуся моєї дружини з Авдіївки! Їхне прізвище Кравець

Додано (20-Квіт-08, 22:31)
---------------------------------------------
Да наче і не один я закордоном, але шось ніхто не пише sad

SergiiДата: Вівторок, 21-Жов-08, 18:42 | Повідомлення # 4
Прохожий
Gris,
Я сам із Сосницького району, с. Кнути, що знаходиться за Десною, через яку ми переправляємося через порім. Збираюся на заробітки в Данію з дівчиною (я вже був два рази по півроку в Англії). Хотів поцікавитися як заробітки та умови праці.
Готовий заплатити дорого за пошук контракта в Даніх, свинні чи корови - не має різниці (головне щоб це був контракт на дівчину та хлопця разом).

Виконуємо контрольні, курсові, дипломні, реферати, тощо. Індивідуальний підхід до кожного. Швидкість і якість гарантована.

Форум "Сіверщини" » Історія міст і сіл Чернігівщини » Сосницький » Сосничани закордоном (Пошук земляків для спілкування)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

уряд Азарова Крим Петро Антоненко Сіверщина хата Тимошенко ВО Свобода Голодомор розпад Росії Наливайченко Конкурс міліція БЮТ Донецьк Наша Україна податкова Польща газета анекдоти Катерининська церква Десна УПЦ КП поради Чернігівська споживач футбол Батьківщина область Китай гумор 2011 сепаратизм москва Інтермеццо США Чернігівська ОДА Росія СБУ Оновлення країни УНП прокуратура Чернігів тижневик грип пожежа Україна кримінал Чернігівська обласна рада анонс УПЦ МП вибори підприємці єпископ Іларіон пожежі Німеччина Чернігівщина Прилуки Табачник Новгород-Сіверський Василь Чепурний податки корупція Мена українська мова Податковий кодекс опозиція КРУ Білорусь Ющенко Просвіта Свобода ДАІ медицина митниця Чернігівська єпархія РФ Львів консультації Чернігівська область армія екологія міська рада пенсійна реформа Севастополь Батурин Ніжин Корюківка профспілки аварія МНС Янукович Біла хата Партія регіонів В.Чепурний кордон патріарх Філарет статистика Київський патріархат євреї Верховна Рада

Блоґи "Сіверщини"

Панорами Чернігова

Завантаження ...

Інтернет-портал "Сіверщина" не є копією друкованого видання
При використанні матеріалів гіперпосилання на siver.com.ua є обов'язковим.
Створити сайт безкоштовно