реклама партнерів:
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум "Сіверщини" » Порадник » Поради. Рекомендації » як створити якісний та корисний японський продукт - суші (рецепти японської кухні та рибних страв)
як створити якісний та корисний японський продукт - суші
pritДата: Понеділок, 17-Груд-12, 13:50 | Повідомлення # 1
Група: Читач
Повідомлень: 3
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Всем кто любит эти японские волшебные цилиндрики

рецепт тофу-суши с зеленым горошком и морковью

Для приготовления 8 порций тофу-суши с зеленым горошком и морковью необходимо 4 печеных лепешки тофу (абура-аге) несколько раз раскатать скалкой, надрезать вдоль и каждую из половинок осторожно растянуть в стороны до образования «кармана».

Далее в горшке доводят до кипения 200 мл бульона из птицы с 3 ст.л. соевого соуса, 4 ст.л. сахара и 3 ст.л. мирина. Лепешки опускают в бульон и варят, до полного выкипания жидкости. Затем остужают на тарелке. Четыре сырых гриба шии-таке (отличненько пододят и белые) очищают бумажным полотенцем, удаляют ножки, мелко нарезают.

Воду с остатками соевого соуса, сахара, мирина, и 1 ст.л. саке необходимо вскипятить. В раствор добавляют грибы, 1 небольшую морковь и 2 ст.л. зеленого горошка (замороженного), и кипятят в течение 4 м.

Из смеси овощей с 150 г. заранее приготовленого риса для суши делают 8 шариков. Тофу промокают посредством легких прикосновений к ним салфеткой. В каждый из шариков вкладывают зубчик чеснока.

- рецепт от шеф-повара суши-ресторана "Урамаки" http://www.uramaki.com.ua (Харьков)

Додано (17-Груд-12, 12:50)
---------------------------------------------
у перекладі:

Всім хто любить дуже сильно ці японські смачні чарівні циліндрики

рецепт тофу-суші з зеленим горошком і морквою

Для приготування 8 порцій тофу-суші з зеленим горошком і морквою необхідно 4 печених коржі тофу (абура-аги) кілька разів розкотити качалкою, надрізати вздовж і кожну з половинок обережно розтягнути в сторони до утворення «кишені».

Далі в горщику доводять до кипіння 200 мл бульйону з птиці з 3 ст.л. соєвого соусу, 4 ст.л. цукру і 3 ст.л. Міріна. Коржі опускають в бульйон і варять, до повного википання рідини. Потім остуджують на тарілці. Чотири сирих гриба шіі-таке (отлічненько пододят і білі) очищають паперовим рушником, видаляють ніжки, дрібно нарізають.

Воду із залишками соєвого соусу, цукру, Мирина, і 1 ст.л. саке необхідно закип'ятити. У розчин додають гриби, 1 невелику моркву і 2 ст.л. зеленого горошку (замороженого), і кип'ятять протягом 4 м.

З суміші овочів з 150 р. заздалегідь приготування рису для суші роблять 8 кульок. Тофу промокають допомогою легких дотиків до них серветкою. У кожний з кульок вкладають зубчик часнику.

- Рецепт від шеф-кухаря суші-ресторану "Урамакі" http://www.uramaki.com.ua (Харків)

 
TaniarДата: Середа, 04-Жов-17, 22:42 | Повідомлення # 2
Група: Читач
Повідомлень: 23
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
happy

Taniar
 
WhitedragonДата: Понеділок, 31-Груд-18, 00:48 | Повідомлення # 3
Група: Читач
Повідомлень: 9
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Честно говоря, тофу-суши - это что-то ужасное. Я знаю, что есть суши из овощей, которые я никогда пробовать не стану, но тофу... Мы делаем суши с друзьями практически каждые выходные: покупаем красную рыбу (если денег не хватает, то займ на https://credit-onlain.com/zajmy-do-zarplaty оформляем. Там как раз выдают небольшие суммы до зарплаты, очень удобно) и все остальное. Но морепродукты - это основа! Суши без рыбы, как торт без крема или отбивная без мяса biggrin biggrin biggrin
 
SergenДата: Понеділок, 31-Груд-18, 12:07 | Повідомлення # 4
Група: Читач
Повідомлень: 36
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
всякое бывает)
 
tefangaДата: Середа, 27-Лют-19, 16:31 | Повідомлення # 5
Група: Читач
Повідомлень: 38
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Мы тоже недавно решили попробовать что-то сделать подобное. Знакомая рассказала какая классная получилась китайская лапша вок по рецепту с одного сайта, решили сами попробовать и нам очень понравилось) Теперь будем постоянно её делать) Рецепт не сложный и очень простой, обязательно посмотрите)
 
BetmehGДата: Четвер, 28-Лют-19, 00:42 | Повідомлення # 6
Група: Читач
Повідомлень: 6
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Мне суши очень нравятся, но готовить не умею.
 
AlinkaДата: Середа, 06-Бер-19, 09:37 | Повідомлення # 7
Група: Читач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Статус: Відпочиває
Я покупаю готовые наборы для суши https://rozetka.com.ua/nabori-dlya-sushi/c4650562/
Легко готовить. Люблю такой ужин)
 
Форум "Сіверщини" » Порадник » Поради. Рекомендації » як створити якісний та корисний японський продукт - суші (рецепти японської кухні та рибних страв)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: