реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Звільнено директора заповідника "Чернігів стародавній"

З початку місяця вже не працює генеральним директором Національного архітектурно-історичного заповідника "Чернігів стародавній" Юрій Соболь. Його звільнено у зв'язку із закінченням дії контракту.

Хоча зрозуміло, що справжні причини звільнення інші. Які -- скажемо трохи пізніше у газеті "Сіверщина". Сам же Юрій Соболь від коментарів відмовляється і стає на біржу.

За даними "Сіверщини" новим генеральним директором заповідника буде призначено Андрія Курданова, який зараз очолює управління внутрішньої політики обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, що епопея московської провокації -- "палатки" проходить на території заповідника, до складу якого входить, зокрема, і Катерининська церква. У складі заповідника також і Антонієві печери, які давно хочуть підгребти під московську руку церковники УПЦ.




Теги:Скандал, Чернігів стародавній, Чернігів, Чернігівська ОДА, звільнення


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
какой ужас! добивают заповедник...
avatar
2
Чітко спланована акція нищення українського у корені. Відомо ж, що пан Юрій-людина з багаторічним досвідом роботи у відповідній царині є представником націонал-патріотичних сил за своїм світоглядом, а тому, як і потребує час- попадає під дію механізму сили, що є типовою промосковською!?
Самі винні патріоти, що антиукраїнський наступ рухається пришвидченими темпами. І Антонієві печери, і всі інші памятки, а далі і думки, і бажання, і настрої- все буде підпорядковане виконанню провідної ідеї-повної духовної окупації України, переведенню її у систему стандартів "рускава міра"!? Дрімайте і далі, приймайте келейні рішення, ухвали у своїх розрізнених політичних силах, спостерігайте за кожним поодиноким випадком поплюження та абсурду, сподіваючись що -омине!!! Як з Табачником- проковтнули і забули?! навіть соромно за таку недолугість розумних, авторитетних українських достойників.
avatar
3
Борисе, а крім ла-ла, які пропозиції?
avatar
4
Для "чернігівця"-читайте уважніше сайт від січня і до сьогодення у моїх коментарях до різних статей. Дякую.
avatar