реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Звернення Вільних людей до відповідальних громадян

З 15 по 22 листопада сили реваншу та популісти готують план заколоту, називаючи це «Майданом 3». Але по- суті це є Антимайдан. Тому що будь-яка деконструкція держави, будь-який параліч органів влади буде сприяти тільки Росії. Судячи з міжнародної кон’юнктури, зміни влади в США та багатьох країнах ЄС, Росія планує знищити стабільність в Україні для того, щоб уникнути санкцій і шляхом перевиборів привести до влади проросійську більшість.

Разом з тим, треба відзначити, що чинна влада сама винна в тій ситуації, яка склалася. Своєю бездіяльністю, своєю корумпованістю, тим, що своїми спільними з фінансистами цього Антимайдану схемами, вона дала можливість маніпулювати людьми, народом, розгорнутись цьому плану.

Так, у владі присутня корупція. Так, влада нечиста на руку, так, влада непослідовно захищає національний інтерес в рамках Мінських перемовин. Так, влада толерує реваншистів. І саме цей Антимайдан свідчить про те, що влада помилилася, вступаючи в договорняки з олігархами і реваншистами.

Всі заяви спецслужб є зараз боротьбою з наслідками, а не з причинами.

Але і в правохоорнних органах є чесні люди. Ми бачимо процеси по Єфремову, Новінському, Оніщенку, Клименку, Іванющенку, Курченку. Чесні офіцери і прокурори існують. Вони просять лише одного - не зв'язувати їм руки, дати можливість добити сили реваншу. Вони чекають, що Президент дасть наказ і не буде заважати в цих та інших процесах. Ми солідарні з цією частиною силових структур і готові до координації і спільних дій.

Я теж не люблю Порошенка, Гонтарєву та інших чиновників, але Путіна, Юлю, Мураєва, Медведчука і Бойка я не люблю більше. І вважаю їх більшим злом.

Ми не повинні допустити хаосу та Руїни в державі. Попри недоліки влади, ми повинні зберегти державу. Закликаю всіх відповідальних громадян не піддаватися на провокації Антимайдану. Не заради корумпованої влади, не заради АП, Кабміну, МВС чи ГПУ, не заради чинного складу парламенту, не за БПП чи НФ, а заради того, щоби ми змогли встояти перед викликами та планами Путіна, заради того, щоб ми могли втриматись в складній ситуації і не стати об’єктами маніпуляції з боку популістів та реваншистів, які фінансуються одними й тими ж російськими олігархами.

#"ВільніЛюди" під час всіх цих подій будуть третьою силою, яка не дасть ні саботажникам у владі, ні так званій опозиції розірвати державу на шматки. Ми будемо силою, яка буде робити все, щоб Україна не повторила помилки братовбивчих війн. "Вільні Люди" будуть силою, яка має достатньо віри та духу для того, щоб зупинити хаос з одного боку, викорінити корупцію та зраду в органах влади – з іншого.

Що б не планував ворог, які б не були його хитрі задуми та солодкі слова, скільки б мільйонів доларів не вливалося в цей Антимайдан, якою б недолугою і корумпованою не була ця влада, я вірю в українців, відповідальних вільних людей, які захистять свої сім’ї, свою державу від хаосу. Ми це робили під час Революції Гідності, і під час придушення «русской весни», ми це робимо і цього року (2 травня в Одесі, по всій Україні, «хресна хода» РПЦ).

Ми відповідаємо за кожне своє слово і кожну свою дію. І ця відповідальність не перед партійними вождями, олігархами, а перед членами організації, які загинули на Майдані, які загинули під час визвольної боротьби на Донбасі.

Закликаємо всіх долучитися до нас у ці дні. Ми віримо в мислячих, відповідальних громадян. Ми і є вашим щитом та списом. Слідкуйте за подальшими повідомленнями.

Андрій ЛЕВУС
народний депутат України, екс- заступник Голови СБУ



Теги:Вільні люди, план дестабілізації, Андрій Левус, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar