реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

СБУ готує визволителів російських народів від Кремля?

Схоже, в українському керівництві, принаймні в частині його - в СБУ, зріє розуміння подальшої стратегії України - воно виходить з того, що нема чого тупо стояти і дивитися як гинуть українці на Донбасі від російської агресії. Треба валити саму Росію - інакше вона не зупиниться!

Заступник голови СБУ Андрій Левус, що був командиром 14 сотні Майдану, представив в Одесі перевидання книги Юрія Липи "Розподіл Росії". І у своєму виступі озвучив нові для української влади тези:

"Великим самообманом є думка, що Росію можна зупинити шляхом переговорів. Кремлівський геополітик Дугін вважає що російські інтереси закінчуються там, де їх зупинять.
Повна перемога – руйнація кремлівського режиму

Політика глухої оборони – шлях в нікуди. Треба зафіксувати власний геополітичний інтерес на схід від нашого кордону. Майдан має прийти на Червону площу. Україна негайно має сформувати антипутінську коаліцію, до якої мають увійти, як країни-сусіди Росії, так і поневолені Москвою нації: чеченці, буряти, адигейці, татари, сибіряки, уральці. Війна проти Росії по всіх фронтах – геополітичному, військовому, інформаційному, економічному зруйнує імперію зла. Як і 70 років тому, Україна є в авангарді поневолених народів. Це наш історичний шанс і наше геополітичне призначення. Адже Україна ніколи не відбудеться як держава, якщо сповідуватиме хуторянську модель державотворення. Або ми станемо регіональним лідером в Східній Європі, або назавжди зникнемо з історичної карти. Родинні, культурні, економічні зв’язки України з Росією треба використовувати в режимі реверсу. Як і більш ніж тисячу років тому, Україна повинна нести гідність та очікувану незалежність. В цьому наше призначення. І лише з таким настроєм ми переможемо ворога.

Вже сьогодні СБУ веде підготовку своїх миротворців-визволителів для знищення путінського режиму на його території".

На своїй сторінці в мережі Фейсбук Фейсбук
заступник голови СБУ Андрій Левус пише: "Головне завдання цих груп на даному етапі – допомогти автохтонним народам Росії захистити свої громадянські права, гарантовані їм Конституцією РФ, зокрема право на розвиток національної ідентичності та федеративного устрою.

Щоденно до нас звертаються представники пригнічених кремлівською хунтою народів з проханням про захист їх від фашистського геноциду. Ми не можемо стояти осторонь. Коли братські народи потерпають.

Наші люди вже допомагають знедоленим братам на Сході.

І в Україні, в наших навчальних центрах проходять підготовку сотні політичних вигнанців, які скоро повернуться і очолять процеси пргресивних змін від Кубані до Курил. Багато з цих вільних людей вже зі зброєю в руках воює з Кремлем в зоні АТО".

Якщо після цієї заяви Андрій Левус не буде звільнений з СБУ - значить, московська п'ята колона втратила вирішальний вплив на українську владу. І значить та наша влада починає мислити стратегічно.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Андрій Левус, російсько- українська війна, диверсанти в Росії, Одеса, розпад Росії, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar