реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Порошенко має пройти "тест на Медведчука"

Одразу після Революції Гідності я, працюючи в СБУ, ініціював розслідування антиукраїнської діяльності Медведчука. Тоді на кілька місяців він зник, розчинився. З перемогою Порошенка Медведчук повернувся у рамках мінського процесу, а розслідування "загубилось". Він лише посилив свій вплив - Медведчуку віддали нафтопродуктопровід "Прикарпвтзахідтранс", впливи на західній митниці, ринок скрапленого газу, частку в "Мегаполісі" та інші бізнеси. Також він активно закуповує медіа.

У 2016 році #вільнілюди розпочали кампанію #медведчукпідарешт. Проведено десятки акцій, зібрано більше ста підписів народних депутатів під заявою про злочин до ГПУ. У відповідь- ігнор. Ми через суд змусили ГПУ відкрити провадження, але результату немає досі.

І як наслідок Медведчук готується до повернення в велику політику. Порошенко, напередодні виборів, робить кроки спрямовані на підтримку національно-патріотичного електорату. Це добре. Тому що ці кроки необхідні нації, а мотиви цих кроків справа другорядна. Однак, без наведення елементарної справедливості щодо людей, які роками підривали державу, які відчиняли двері для кремлівського агресора, які й зараз готують реванш проросійських сил спроба Президента отримати підтримку патріотів буде марною.

Я свідомий того, що порохоботи зараз почнуть вигороджувати гаранта, говорити про повноваження і тд. Це розмови для дитячого садку. Я дуже добре знаю, що саме АП гальмує справу Медведчука. І знаю це не з чуток. Тому президент, або синхронізується з патріотичною громадою у ключових питаннях (упц фсб, інтер, льовчкіни з новінськими) або він і керівники його кампанії можуть навіть і не мріяти про другий термін. Чекаємо дій, а не балачок, пане Президент. Побачимо дії на захист країни від реваншу тоді й поговоримо про вибори.

Закликаю всіх небайдужих вимагати від Порошенка, ГПУ та СБУ справедливого покарання для Медведчука. Давайте концентруватися і дотискати.

Андрій ЛЕВУС



Теги:СБУ, Медведчук, Андрій Левус, державна зрада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar