реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Згорів дитсадок

17 жовтня у с. Лукнів Коропського району 18 дітлахів, що відвідують місцевий дошкільний навчальний заклад, залишились вдома. Дитсадок, 1960 року забудови, що знаходиться на території місцевої загальноосвітньої школи, вночі горів.

У вихідні заклад не працював і не опалювався, а у понеділок о 5:15 кочегар прийшов розтопити котел, аби прогріти приміщення. Відкривши двері, він побачив горіння у дальньому кутку кімнати для ігор та відпочинку дітей. Чоловік сповістив про подію директора школи, а та в свою чергу викликала рятувальників Коропського районного відділу УМНС в області. За кілька хвилин два відділення вогнеборців були на місці пригоди. В цей час вогонь з кімнати вже перекинувся на перекриття та дах будівлі. Менш ніж за півгодини пожежу було приборкано, врятовано будівлю дитсадка та поруч розташований харчоблок з їдальнею.

На місце пригоди виїздили керівництво Коропського райвідділу, мобільно-оперативна група УМНС в області та слідчо-оперативна група райвідділу міліції. За фактом пожежі правоохоронцями проводиться розслідування.

Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття будівлі, дитячі ліжка, іграшки, меблі та майно. Збитки оцінюються у суму понад 26 тис. грн. Того ж дня розпочались ремонтні роботи, а поки, за словами сільського голови Михайла Залозного, вирішено питання тимчасового перебування дітей у загальноосвітній школі. Для них вже виділено кілька приміщень.

підполковник служби цивільного захисту Євгеній ДУБИНА,
співробітник прес-служби УМНС в області



Теги:мнс, Лукнів, пожежа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar