реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Знову скандал навколо меморіалу в Бабиному Яру

У непростій долі меморіалу Бабиного Яру, де зараз хазяйнують представники російського режиму – новий трагічний поворот. За останні дні відбулося кілька сумних подій.

Перша – це автором маніфесту Яр.Медіа став одіозний Анатолій Ульянов, людина, широко відома скандалами у субкультурному середовищі Києва.

Ульянов – людина надзвичайно агресивна, не скупиться ображатив найменш цензурних словах все і вся, й не цурається застосовувати фізичне насильство в реальності: були випадки ініціювання бійки з іншими діячами культури.

Відвертий українофоб. Україна для нього - «історично, політично, культурно і соціально безнадійне, прямо-таки принизливе територіальне утворення». Українців вважає такими, що стоять на нижчих «щаблях розвитку».
В США позиціонує себе як жертву насилля українських праворадикалів. Одночасно підтримує насильство як метод досягнення політичних цілей. Люто ненавидить Америку і капіталізм, водночас живе там, а не в Китаї чи Північній Кореї.

Борець за поширення порнографії. А також дитячої еротики – наскільки я розумію, вважає педофілію нормою.
Саме такого персонажа російський олігарх Фрідман і його колеги з Москви поставили організовувати діалог порозуміння навколо місця страшної трагедії Бабиного Яру, про що стало відомо 22 жовтня.

Пройшло кілька днів, і от учора головред Євген Сафонов Яр.Медіа оголосив інформацію, що від Фрідмана йде він і його редакція. «На тому, що можна робити від його імені, а чого робити принципово не можна, ми з видавцем не зійшлися. Редакція всім складом йде у вільне плавання».

Таким чином, журналісти, котрі цінують принципи, пішли звідти, а прийшов Ульянов і лишився Хржановський – ще одна скандальна фігура, любитель російських нацистів і зафільмованих дитячих страждань.

Що цим усім хоче досягнути нинішній хазяїн Бабиного Яру Фрідман – треба спитати у нього. Але точно не адекватного осягнення трагедії, подолання конфліктів та ненависті.

Ігор ЛУЦЕНКО



Теги:педофілія, Бабин Яр, гібридна війна, Ігор Луценко, єврейська громада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar