реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Знову обшук у Ломако (доповнено)

Зранку у квартирі виконувача обов'язів міського голови Чернігова Олександра Ломако Державне бюро розслідувань проводить обшук. Про це повідомив сам у мережі Фейсбук.

“Ломляться до квартири з обшуком. ДБР. Чітко через день після мого посту про спробу міської військової адміністрації та її голови Брижинського уникнути відповідальності за трагедію в Драмтеатрі”, — написав він.

Мова йде про ракетний російський удар 19 серпня по чернігівському драмтеатру, де проходила виставка військових дронів за участі біля 200 учасників. Начальник міської військової адміністрації Дмитро Брижинський через два місяці після трагедії заявив, що він нічого не знав про цю виставку і дозволу не надавав. При цьому в безпечності, що призвела до трагедії, звинуватив свого земляка зі Сновська, очільника міської влади Олександра Ломако.

Олександр Ломако у Фейсбук та нараді в міськраді заявив, що подасть до суду на Брижинського.

Нагадаємо, що перший обшук на квартирі в Олександра Ломако пройшов під приводом пошуку доказів про переплату міською владою за трансформатор, куплений для ТЕЦ після її пошкодження російськими обстрілами. Про наслідки обшуків, як звикле, не повідомлялося.

Василь ЧЕПУРНИЙ
PS У ДБР повідомили, що обшук пов'язаний із законністю поїздки в.о. міського голови за кордон, а не з політичними питаннями. Очевидно, у квартирі шукають квитки на поїзд...



Теги:Чернігівська міська рада, Олександр Ломако, Дмитро Брижинський, ДБР, обшук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar