реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Знову лісокради

14 травня 2016 року активісти Деснянської районної в м. Чернігові організації ВО "Свобода" та інших організацій оперативно відреагували на виклик про допомогу від лісничого Чернігівського районного «Агролісу" поблизу с.Халявин.

Близько 19 години вечора працівники фермерського господарства помітили вирубку дубів у лісосмузі. Викликали оперативну групу районного відділку міліції та свободівців на підмогу. На місці події міліціянти склали протокол за поясненнями лісничих. Під час інциденту, з’ясувалося, що бракон’єри-лісоруби спиляли два столітні дуби. Це вже другий випадок за останній тиждень. Працювало дві особи, які були відпущені оперативниками до прибуття свободівців. Наразі з'ясовано номер транспортного засобу та проходить виявлення власника машини.

Як зазначив депутат Деснянської районної в м. Чернігові ради від ВО "Свобода" Юніс Аскеров, у зв’язку з даним інцидентом відкрито кримінальне провадження щодо незаконної вирубки лісу. Обвинуваченим загрожує до трьох років позбавлення волі. Справу тримаємо на контролі.

Керівник Деснянської "Свободи" Маргарита Омеляненко зазначила, що свободівці захищають і завжди захищатимуть національне багатство нашої країни – ліси. «Тому продовжуватимемо реагувати на подібні випадки і досягнемо врешті-решт припинення незаконної вирубки!»

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»



Теги:лісокради, Агроліс, Халявин, свобода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar