реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Знову говоримо про Ющенка

ВІДТЕПЕР МИ ЖИВЕМО В БАНДИТСЬКІЙ ДЕРЖАВІ

Ми самі у 2009 році зробили свою державу бандитською -13 млн. проголосували за бандитську ПР і аж 13 % за катів українського народу -комуняк!!!

А за патріота-Президента України В.А.Ющенка, який вів нас демократичним шляхом до ЕС - 5%. Виходить - ми не хочемо жити у демократичній державі! НЕ ХОЧЕМО!!!!

Ми вже нині згадуємо ім'я Віктора Ющенка, який на початку ХХІ сторіччя чи не вперше сказав своєму народові "Усвідомте себе, свою ідентичність і запам'ятайте: Ви - Українці і в українській землі господарі. Ви, і ніхто інший". І подарував народу Свободу.

Ми вже нині всі дружно кажемо: ми 5 років жили в Україні. У вільній Країні. В Україні Свободи, в Україні демократії, в Україні вільного слова. Але ми, виявилося, не готові були до цього. Ми, вчорашні раби, які звикли понад 300 років ходити в ярмі з чужими слідами канчука на власній зігнутій спині, так і не усвідомили, що таке згуртованість, що таке воля, що таке демократія, і не зрозуміли, для чого все це. Ми не захотіли на віки стати вільними людьми. Нам захотілося замість ліберала - диктатора, і ми свого добилися: раби й колонізатори згуртовано і дружньо добивалися і добилися. Тільки 5% все це розуміли і були проти.

У всьому можна дорікати Віктора Ющенка, але ніхто не дорікає у зраді свого народу. Віктора Андрійовича ніхто не дорікає, що Він будь-якою ціною хапався за владу, яка щезала під його ногами і на його та наших очах. Він пообіцяв чесні демократичні вибори і провів їх. Це визнали ми, це визнала Європа і це визнав світ. Він не виводив спецзагони на вулиці і не давав команди держимордам - бий по ногах. Він не заряджав бойовими набоями під Васильковом автомати Калашникова. Він не вивів до Маріїнського палацу танки і не розстріляв Верховну Раду, а заодно - Конституційний суд, який заслуговує хоча б на моральний розстріл у нашій державі.

Він просто Великий Президент. Великий.!

Повертати його, чи ні - вирішуйте самі. В одному немає жодних сумнівів - був би Президентом зараз Він - вже були б у ЕС!!!!!

Слава Україні!

Слава Героям!!!

Сергій МЕЛЬНИЧУК



Теги:Ющенко, режим януковича, вибори


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Шановний Сергію!
Ви цю похвальну оду, розказуйте кому завгодно, тільки не українцям  які жили в Україні, оті 5 років, за президенства ющенка. Може ви недавно спустились на нашу грішну землю, то я вам нагадаю, що замість того, щоб виконати обіцяні гасла- бандитам тюрьми, ющенко підписав з ними, універсал. Оточив себе засланими  "козачками"- типу Богатирьова, Балога, Третяков і багато інших. А головна його заслуга в приході сьогоднішньої влади. Якби він не "клював" Тимошенко, то вонаб перемогла і ми точно уже булиб у ЕС. Соратники юще...  називають його іюдой, а ще він ратував за Европу,  а сам до цього часу живе в державній дачі, мабуть заслужив у сьогоднішньої влади, в Европі так не роблять.
   А може андрійович, проплатив вам за цей пост? тоді я вас розумію.
avatar
2
Ющенко - найкращий Президент та Гетьман за усі часи, починаючи з Козацької Держави. Хіба Юрій Хмельницький може конкурувати з ним...
avatar
3
До речі, а хто такий цей Сергій Мельничук? На кого працює?
avatar