реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Знищення пошти Смілянським триває

Після знищення сільської пошти настала черга пошти містечок, колишніх і теперішніх райцентрів. Газети і платіжки не доставляються в Холмах, в частині вулиць Носівки і Новгорода- Сіверського, тепер додалася і Семенівка. Ось повідомлення групи "Рідна Семенівка" -

Останнім часом до нас надходить чимало повідомлень з питанням: "Чому у Семенівці до поштових скриньок перестала надходити кореспонденція та платіжки?"
Як повідомили нам представники міського відділення Укрпошти, дійсно на частині вулиць не здійснюється поштова доставка. Повязано це з тим, що на підприємстві не вистачає листонош, які б виконували цю роботу. На сьогодні в поштовому відділені працює лише одна людина, яка здійснює доставку по частині вулиць.
Для того, щоб як і раніше жителі громади мали можливість отримувати послуги поштової доставки, на підприємство потрібні працівники, які будуть виконувати цю роботу, наразі є 2 відкриті вакансії.
Сьогодні, тим, до кого не здійснюється поштова доставка, щоб отримати платіжки та кореспонденцію, потрібно безпосередньо йти на відділення Укрпошти і їх забирати.

Зате гендиректор "Укрпошти", одесько- ньюйоркський блукалець Смілянський має зарплату щомісяця мільйон 200 тисяч.

Василь ЧЕПУРНИЙ
Фото з сайту LB ua



Теги:державний злочин, Смілянський, Семенівка, Укрпошта


Читайте також



Коментарі (0)
avatar