реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Зимовий екстрім розвідників "Десни"

Розвідувальний підрозділ 300-го навчального танкового полку, що дислокується в селищі Десна на Чернігівщині, здійснив польовий вихід в екстремально низьких температурах.

За одну добу розвідники подолали 25 кілометрів лісової місцевості. Розвідники за умов низьких температур відпрацювали низку навчально-бойових завдань: створювали засідки, вишукували противника та діяли в ролі дозорного розвідпідрозділу.

- Під час польового виходу бійці працювали цілодобово – вдень і вночі, - повідомив заступник командира танкового полку 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України підполковник Олег Дегтярьов, - для молодих солдатів це стало справжнім випробуванням. Вони обладнували похідний табір: скрито розводили вогнище, готували їжу та маскували місця ночівлі.

Як далі повідомив офіцер, розвідники навчального центру також практикувалися у стрільбі з АК-47 та кулемету Калашникова. На завершальній стадії польового виходу вони відбили напад ймовірного противника та здійснили скритий відхід.

Віктор АНУФРІЄВ









Теги:розвідники, польові умови, Десна, армія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar