реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

"Жриці кохання", продаж у рабство, в'язниця — ланцюг відомий

Співробітники служби по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС постійно працюють над попередженням, виявленням та викриттям таких ганебних явищ як злочини у сфері суспільної моралі, виготовлення та розповсюдження продукції порнографічного характеру, і, звичайно ж, ведуть нещадну боротьбу з таким негативним явищем як торгівля людьми. Тому у постійному їх полі зору також суб’єкти господарювання з посередництва в працевлаштуванні населення за кордоном, суб’єкти туристичної діяльності тощо.

Тільки з початку нинішнього року співробітники служби вже виявили 16 фактів торгівлі людьми, 8 фактів розповсюдження порнографічної продукції, 6 фактів звідництва тощо. Нещодавно плідна праця увінчалася припиненням діяльності організованого злочинного угруповання, яке продало до трудового рабства в сусідню державу більше десятка наших співгромадян. Ділки отримали заслужене покарання: від 4 до 8 років позбавлення волі.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів у саунах, лазнях, готелях та інших місць відпочинку, розташованих на території Чернігова та області, співробітники служби задокументували 6 фактів звідництва. Вже порушено три кримінальні справи. А за зайняття проституцією на «жриць кохання» складено чотири адміністративні протоколи.

Щойно на території області завершилося проведення операції «Нічне місто». Ці заходи також винесли на поверхню масу всіляких негативних явищ в плані морального падіння деяких наших співгромадян. Можна навести немало прикладів того. Та особливо гірко стає від того, що деяким з них ще кілька років до повноліття. Одну з таких затримали в Щорсі. Прикро було і за батьків із їхнім «вихованням», і за саму корюківчанку Марію, якій ще тільки восени виповниться вісімнадцять, а вона вже промишляє таким «бізнесом», як постачання за грошову винагороду «грошовитим дядечкам» молоденьких дівчаток для надання послуг інтимного характеру. Одній з таких щорсівських «дівиць» у серпні виповниться тільки 16. Що з неї буде далі?..

Отож, співробітникам цієї специфічної служби, на жаль, ще немало роботи, щоб викоренити, або хоча б відчутно зменшити ті негативні явища нашого суспільства, яке, в черговий раз висвітило «Нічне місто».

ВЗГ УМВС України в Чернігівській області.




Теги:порнографія, Щорс, операція Нічне місто, жриці кохання


Читайте також



Коментарі (0)
avatar