реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

«ЖКХрень-2010»: замість квітів - заєць, ведмеді, гармата… і тирса. ФОТОрепортаж

Цього річна «Виставка квітів» в Чернігові була найоригінальнішою порівняно з минулими роками. Суцільна реклама: від МВД, макарон - закінчуючи пивом.
Найбільш оригінальною виявилась якесь «ЖКХ». Крім квітів, розміщених в колодах дерев, та притрушеної тирсою території, «ЖКХ» прикрашала ще купа дерев’яних пеньків, дерев’яна гармата та розмальовані дерев’яні бовдури зайця-барабанщика та ще двох ведмедів гармошкою.

Ось така вийшла звісно, що тільки окремо взятих місцях, замість «Виставки квітів» якась «ЖКХрень».



Сергій Соломаха








Коментарі (4)
avatar
1
Ну, як журналістам не соромно, витягнувши пару композицій писати про всю виставку. Виставка просто шикарна, порівняно з минулими роками. Велика дяка тим людям, які творили цю красу. Думаю, що читачі, які самі побували на виставці, або бачили фото на інших сайтах, не поведуться на таку журналістську лажу
avatar
2
Лоро, якщо Вас особисто влаштовує діяльність "ЖКХ", то це зовсім не означає, що сотні тисяч чернігівців у захваті від неї і поведуться на Вашу "лажу" по принципу "все хорощо, прекрасная маркіза".
Звісно, в остальном...
avatar
3
Та при чому тут ЖКХ? Як кажуть, мухи окремо, котлети окремо. Матеріал був про виставку квітів? Чи не так? Звісно, діяльність нашого ЖКХ залишає бажати кращого. Але до чого тут чудова виставка? Судячи з вашого репортажу, там нічого гарного і не було. А це вже дезінформація, панове.
avatar
4
Повторюю: Фоторепортаж був звісно про експозицію тільки якогось "ЖКХ", а не про всю виставку.
Крім, згадки, що про те, що це була суцільна реклама, ніяких загальних висновків про усю виставку автор робити не збирався.
Лоро, тільки про усе гарне сьогодні у нас пишуть тотально усі ЗМІ, як за часів розвинутого соціалізму і кучмізму.
Я не вииний, що Вам подобається пан Антошин і його справи.
avatar