реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Згвалтування ...федералізмом (оновлено)

В Чернігові плани піарників Медведчука по просуванню ідеї федералізації України були зірвані політично-громадським діячем Олександром Бондаревим. Він вручив організаторам "круглого столу" -- Дмитру Джангірову та Михайлу Павліву (проект "Українська федерація" заснований організацією Віктора Медведчука, відомого керівника апарату Кучми) чемоданчик з написом "Чемодан- вокзал- Росія".

Відкриваючи "круглий стіл" на тему федералізації, Дмитро Джангіров зауважив, що ніякого зв'язку дана тема з сепаратизмом немає. Але депутат Чернігівської міської ради Олександр Мельник був категоричним:" Оскільки зґвалтування підпадає під статтю Кримінального кодексу, то його називають шаленою любов'ю. Точно так і тут -- сепаратизм також підпадає під статтю. Тож його замінили федералізацією".

Єдиний, хто однозначно підтримав ідею федералізації України -- комуніст Микола Скоробагатько, бо це записано і в їх новій партійній програмі. Що ж, від комуністів українцям ніколи не доводиться чекати нічого доброго.

Я говорив про актуальність проблеми федералізму "в етой странє" -- адже конституція Республіки Татарстан практично готова для виходу зі складу Російської Федерації і татари недарма добиваються другої державної мови, звісно, татарської. Схожа конституція у Республіці Башкортостан. Республіка Якутія -- Саха активно добивається збільшення з 8 відсотків алмазів, що добуваються в них, але не залишаються. У Республіці Тива росіян просто не терплять. І б'ють їх не паспорту, а по ... обличчю. Схожі процеси у Бурятії. Навіть у Карелії, де карелів менше 15 відсотків, поширюються листівки за повернення до Фінляндії. Навіть субетноси, що не мають утворень у складі РФ, записуються неросіянами (поморами, сибіряками тощо) і вимагають своїх прав. Ідеологи поморського руху (вони ведуть початок від помора Михайла Ломоносова, до речі) говорять про Москву тими ж гнівними словами, що й українські націоналісти.

Але це -- Російська Федерація. І в Україну не треба путінському куму вносити російські політичні страхи, шаблони і міфи.

Невипадково у Чернівцях під час представлення подібного заходу іншого Павліва -- Володимира, що виступає за відокремлення Галичини і ставить хрест на проекті "Україна", облили свяченою водичкою. Щоб вигнати медведчуківських бісів федералізму...
Василь ЧЕПУРНИЙ









Теги:Джангіров, федералізм, Медведчук, Україна -- Росія


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Джангіров - відома медведчуківська проститутка, вони ще свого часу гадили на 1+1 з Д.Корчинським.
avatar
2
Не будьте пещерными людьми. Только федерализм может спасти Украину как государство. Никогда Галычина не полюбит восток, да и на востоке не в восторге от захидняков, навязывающих свои ценности и свои устои жизни. Смотрите на проблему глубже и не надо трясти чемодами и пугать подметными лозунгами.
avatar
3
На сьогодні треба негайно реформувати місцеве самоврядування, наповнювати його справжнім змістом, а не вигадувати висосаний з пальця Медведчука федералізм-феодалізм. А тим більше це обговорювати з зайдами.
avatar
4
модератор, у вас коменты избирательны? Альтернативы не воспринимаете?
avatar
5
Коли донецькі, галичани, русини, поліщуки, українці, гуцули та інші будуть жити кожен своїм умом, не навязуючи іншому свій менталітет, свого Бога і свого Героя, тоді й буде справжнє самоврядування.
avatar