реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Як вони готували війну

На великій міжнародній медичній конференції у 2009 році відомий лікар і науковець з росії поінформував українську колегу про підготовку його країни до війни з Україною: "Ви маєте про це знати. Проти вас готують страшну війну. В росії на цю війну працюють всі інститути, які причетні до військової теми. В тому числі - медики (розгортання шпиталів, організація фронтової медицини), хіміки (розробка нових видів хімічної зброї), аналітичні центри, які розробляють інформаційний супровід для вторгнення (концепція "нацизму" в Україні, яка має виконати функцію "димової завіси" й виправдання війни й окупації країни).

Особливо російський науковець виділив інформаційну складову. За його повідомленням, на росії до інтенсивного інформаційного зомбування залишаються резистентними (не сприймають пропаганду) до 10% відсотків населення. В Україні цей показник ще більший. Це пояснюється, зокрема, не лише історичними відмінностями. А й відсутністю тотальної системи "трамбування" свідомості методичною пропагандою, розробленою підконтрольними спецслужбам спеціалістами з впливу інформації на свідомість людини.

З цією метою росіяни взяли курс на захоплення (купівлю) українських медіа. Вже невдовзі великі гроші вони вкинули у створення медіа-імперії Медведчука у складі кількох телеканалів і у формування команди "журналістів" - квакерів з місцевих медіа-колаборантів, які обслуговували цю машину московської брехні й дезінформації в Україні. Телеканал "Тоніс", на якому я тоді працював, після перемоги Януковича на президентських виборах, перейшов під контроль його команди (звісно, я звідти звільнився, як звільнився пізніше й з телеканалу ZiK, який згодом став флагманом медведчуківського плацдарму інформаційного вторгнення в Україну).

Підготовка росії до війни з Україною була тривалою, комплексною і масштабною з точки зору залучених ресурсів. Я нині готую інтерв'ю з людиною, яка спілкувалась з російськими джерелами, що розуміли, до чого йде справа.

Сьогодні нам треба усвідомлювати реальну ситуацію. Розмови про переговори з росією - це чергова технологія для прикриття справжніх планів росії. Вони не змінились, і їх періодично декларують і російські посадовці, і російська "православна" церква, яка на росії є домінуючою релігійною організацією, що забезпечує необхідний для ведення геноцидної війни рівень "духовного" фанатизму і підпорядкуванню адептів ідеям російського ультра-націоналізму: знищення України, повний перехід її територій під російський контроль. У цій концепції російські клірики навіть забороняють назву "Україна", підміняючи її визначенням "южно-русскіє зємлі". Все це зафіксовано в офіційних матеріалах російський нацистів-кліриків з "всемирного российского народного собора". Вони проголосили війну проти України "священною" і скопіювали гітлерівську доктрину знищення народів з мінімальними змінами.

Чому нам це потрібно знати? Щоб не потрапляти в аерозольні хмари ілюзій, які періодично розпиляють в інформаційному просторі не лише російські ресурси. А приймати рішення, які відповідають рівню загрози існуванню держави і всієї нації.

Дмитро ТУЗОВ



Теги:широка війна, Медведчук, Дмитро Тузов, рашизм, агенти Москви


Читайте також



Коментарі (0)
avatar