реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Зеленський визнав Сергія Шумила Заслуженим працівником культури

Президент України присвоїв директору Міжнародного інституту афонської спадщини Сергію Шумило звання «Заслужений працівник культури України»

Президент України В. Зеленський своїм Указом № 491/2020 від 9 листопада 2020 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури» за «значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність» постановив присвоїти почесне звання «Заслужений працівник культури України» директорові науково-громадської організації «Міжнародний інститут афонської спадщини» (м. Київ) Сергію Вікторовичу Шумило.

Присвоєння почесного звання здійснено за багаторічну роботу з популяризації духовно-культурної спадини України на Афоні та в Греції, дослідження спадщини історико-культурних зв’язків України і Святої Гори Афон, впливів афонської спадщини на українську духовну культуру і традиції.

Указ про нагородження підписано Президентом України з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури, який відзначається 9 листопада.

Сергій Шумило - чернігівець, був депутатом Чернігівської міської ради.



Теги:Сергій Шумило, День української писменості, нагороди, Афон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar