реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Зеленський у Чернігові: обіцянка про зарплату

Зеленський розпочав свій візит з обласної станції «швидкої» допомоги. Там його вже очікували декілька десятків людей з плакатами.

Так, родичі загиблого минулоріч 14-річного прилучанина Дениса Чаленка, вимагали від президента, щоб він посприяв об'єктивному розслідуванню в цій справі, адже зі смерті хлопця пройшло вже 7 місяців, а вбивць не знайдено. Офіційно досі розглядається версія про нещасний випадок, хоча рідні наполягають на тому й мають переконливі докази, що Дениса було жорстоко вбито.

Особисто поспілкуватися з Зеленським вдалося Людмилі Шиш, 16-річна донька якої загинула два роки тому під колесами трактора, яким керував п'яний водій. Трактор належить відомому на Чернігівщині донецькому агрохолдінгу. Жінка обурена, що й досі винний не покараний, а агрофірма покриває ймовірного вбивцю.

Президент України Володимир Зеленський обіцяє порушити питання щодо підвищення зарплат медикам, щоб врешті вирішити цю проблему.

Про це очільник держави повідомив під час брифінгу у Чернігівській області, куди він прибув із робочою поїздкою.

"Хотіли подивитись, як працюють наші люди, як працюють лікарі і ті, хто допомагає боротися з COVID-19. Почув, що заробітна плата "нічого", мені сказали "нічого", але, щоб набрати ще людей, дуже складно. Тому що коли людина приходить без стажу, у неї зовсім маленька заробітна плата, у два рази відрізняється від чинних спеціалістів. Тому ми проговорили із головою обласної адміністрації, треба підняти це питання, навіть якщо це не наша відповідальність, як би там не було, ми повинні допомагати. Тому ми з'єднаємось з МОЗом, піднімемо це питання, і на рівні бюджету обласного чи державного треба вирішити цю проблему", – сказав Володимир Зеленський.

За повідомленням ЗМІ



Теги:зарплати медиків, Прилуки, медична реформа, Зеленський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar