реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Зеленський отримав перше попередження з неба...

Гігантський кортеж Зеленського на величезній швидкості врізався в автобуси з дітьми. Батьки мовчать, у ЗМІ - тиша, в Фейсбуці - мовчання. Порошенка уже б розіп'яли.

Важливо. Якщо Зеленський, після візиту в Одесу і показного купання в морі в червоних труселях, вилітав ІЗ Запоріжжя на Київ, а аварія кортежу трапилась ПЕРЕД Запоріжжям, значить він теж був у кортежі, тому і пролетіли броньовані, навіть не зупинились потвори подивитись, що з дітьми. І це велике щастя, що внаслідок такого ДТП з кортежем Зеленського ніхто з дітей не постраждав. Судячи з фото, один автобус взагалі вилетів з траси... І тут постає кілька питань.

Обіцяв кандидат в президенти, що обійдеться без кортежів? Обіцяв. Збрехав? Так. Багато хто на це тепер звертає увагу і враховує на майбутнє? Не дуже... А Зе, як вже видно, реально небезпечний для країни, в плані проросійськості, некомпетентності, підозри щодо вживання сильнодіючих речовин, а зараз став і фізично небезпечний своїми кортежами. Це просто якесь ходяче зелене нещастя... Навіщо було обганяти колону з дітьми???

Валентина КОВАЛЕНКО



Теги:аварія з дітьми, Валентина Коваленко, кортеж Зеленського


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
редактор любовник пети порошенка
avatar
2
"Гиганский кортеж" из трех харьковских авто и автобусы с детьми ехали в сторону Мелитополя со стороны Запорожья, а не в аэропорт Запорожья, который в противоположной стороне. Значит Зе не было в кортеже))) Нахера такой бред писать? На кого рассчитаны такие тупые высеры? cool
avatar