реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Збиткова оренда

Прокуратура порушила кримінальні справи за результатами перевірок дотримання законодавства про оренду комунального майна

Прокуратурою Чернігівської області встановлено факти порушення законодавства при передачі комунального майна в оренду.

Зокрема прокуратурою міста Чернігова порушено кримінальну справу стосовно службових осіб комунального підприємства «Центральний парк культури та відпочинку», які безоплатно передали приватному підприємству видовий майданчик літнього театру площею 400 кв. м., в результаті чого громаді міста завдано 46 тисяч гривень збитків.
Ніжинським міжрайонним прокурором порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою) стосовно службових осіб управління культури та туризму Ніжинської міськради. Вказані посадовці упродовж 2008-2010 років всупереч договору не нараховували і не відображали в бухгалтерських звітах відшкодування за комунальні послуги підприємцям, котрі орендували комунальне майно. Як наслідок -- до міського бюджету не надійшло 53 тисячі гривень.

Крім того, прокурорами внесено приписи про усунення порушень законодавства щодо оренди комунального майна в Козелецькому, Куликівському, Новгород-Сіверському, Ніжинському районах.

Перевірки тривають, про їх результати громадськість буде проінфомовано.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області




Теги:кримынал, майно, оренда


Читайте також



Коментарі (0)
avatar