реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Завтра Україну знову звинуватять в антисемітизмі: вбивство Аксельрода

В суботу біля 5-ї години ранку у Дніпропетровську застрелено відомого бізнесмена Геннадія Аксельрода. Вбивці привчили мешканців будинку до своєї появи -- постійно каталися у дворі на велосипедах.

Геннадій Аксельрод відомий у місті встановленням пам'ятника собі, любимому, як "невідомому бізнесмену". А бізнес, звісно, традиційного, тобто бандитського походження -- Геннадій Аксельрод займався девелоперським бізнесом (віце-президент промислово-фінансової групи "Спарта"), а також був товаришем Геннадія Корбана, який довгий час тісно співпрацював з т.зв. групою "Приват" Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова. Корбан, який є головою спостережної ради компанії "Славутич-Капітал", причетний до скандалів навколо дніпропетровського ринку "Озерка".

Цікаво, що хоча в машині знаходились жінка і дочка, Геннадій Аксельрод після перших пострілів по машині кинув їх, вибіг і кинувся тікати... Третя куля наздогнала.

Власне, традиційні бандитські розборки були б не варті уваги поважної публіки "Сіверщини", якби не національність вбитого та всіх згаданих у публікації. Геннадій Аксельрод -- автор концепції та будівництва величезного єврейського центру "Менора", активний жертводавець синагоги "Золота Роза" у Дніпропетровську. Відтак, буквально завтра треба очікувати світового ґевулту -- про антисемітизм українців. Хоча тут просто розборки "по понятіях" -- зовсім не українських...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Дніпропетровськ, АКСЕЛЬРОД, євреї


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
самі ж жиди й вбили!...
avatar