реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Завтра суд вирішить - яка ж ціна проїзду в Чернігові?

"ДемАльянс» захищатиме права і інтереси чернігівців в суді щодо вартості проїзду

У середу, 6 травня 2015 року вирішиться, по якому тарифу будемо надалі користуватися громадським транспортом в м. Чернігові. Адже саме завтра об 11.30 відбудеться судове засідання в Деснянському районному суді м. Чернігова за позовом «ДемАльянсу» про визнання незаконним рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради №76 від 30 березня «Про вартість проїзду в міському пасажирському транспорті».

Аналізуючи дії судді Логвіної Т.В. по справі щодо вартості проїзду в громадському транспорті, маємо припущення, що на суддю вчиняється тиск з боку влади.

Тому закликаємо всіх чернігівців прийти завтра, 6 травня об 11:00 під стіни Деснянського районного суду та підтримати законне рішення суду про визнання незаконним рішення виконкому. Тільки разом ми зможемо не допустити чергового порушення законодавства та прав чернігівців.

Нагадаємо, що Чернігівська обласна організація партії «Демократичний Альянс» 3 березня 2015 року звернулася до Деснянського районного суду м. Чернігова з клопотанням про забезпечення позову шляхом зупинення дії рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради №76 від 30 березня 2015 року «Про вартість проїзду у міському пасажирському транспорті».

Місце зустрічі: пр-т Перемоги, 141, м. Чернігів - 5 кутів (Деснянський районний суд);
Час зустрічі: 6 травня 2015 року об 11:00.

Прес-служба чернігівської міської організації партії ДемАльянс



Теги:Деснянський районний суд, Демальянс, тарифи на проїзд, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar