реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Депутати захистили перевізників

Давайте підведемо підсумки сьогоднішньої сесії міської ради.

На розгляд депутатам був запропонований проект рішення від двох фракцій ("Демальянс"та "Самопоміч") щодо скасування попереднього рішення виконавчого комітету, який встановив вартість проїзду в 4,5 грн, до поки перевізники виконають належним чином Меморандум.

Чому з*явився цей проект рішення?

В Меморандумі на перевезення було вказано, що невиконання перевізниками своїх обов’язків дає право міській владі скасувати рішення про підвищення тарифу до 4,50 грн. Проте відбулося протилежне: при невиконанні перевізниками умов міська влада дозволила підвищити вартість проїзду.
Звичайно, є деякі маршрути з достатньо чистими та охайними салонами, належним дотриманням графіків руху та нормальним рухомим складом. Це тільки підтверджує реальність виконання поставлених вимог.

⁉️Так чому ці вимоги не виконуються на більшості інших маршрутів?

Досягнути змін у покращення якості послуг громадського транспорту, на які заслуговують чернігівці, можливо завдяки бажанню міської влади рухатись у цьому напрямі. Поки цього не було помітно - голосів не вистачило, щоб внести проект рішення в порядок денний.

Тому сьогодні від фракції "Демальянс" був поданий і підтриманий депутатський запит щодо проведення публічного звітування-обговорення по результатам виконання цього Меморандуму з перевізниками.

Дякую ще раз тим, хто підтримував і голосував "за". Прізвища тих, хто голосував і тих, хто не мав думки взагалі ніякої з цього приводу - можна подивитись на фото з результатами голосування.

Тетяна РОМАНОВА



Теги:тетяна Романова, Демальянс, перевізники, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar