реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Завгосп прокуратури п'яним гасав за кермом і погрожував

Скандальна історія сталася вчора, 9 червня, вночі за участі співробітника прокуратури Чернігівської області.
Як стало відомо Високому Валу одразу із декількох джерел, які заслуговують на довіру та не пов’язані між собою, вночі патрульні затримали начальника відділу матеріально-технічного забезпечення та соціально-побутових потреб прокуратури області Сергія Коржоса.

Він кермував автівкою напідпитку, а перед цим погрожував молодику пістолетом.

Подія сталася у Чернігові по проспекту Миру, 80, близько опівночі.

Товариш Коржоса вдарив хлопця, віком близько 25 років, шваброю. Сам Коржос здійснив постріл вгору із травматичного пістолета.

Згодом, патрульні затримали автівку Audi Q-5 із Сергієм Коржосом за кермом. Його доставили до відділку і під час огляду лікаря було встановлено, що працівник прокуратури кермував автівкою напідпитку.

Відомо також, що на Коржоса було складено адміністративний протокол за ст.130.

Що цікаво, цієї автівки не вказано в його електронній декларації.

У прес-службі патрульної поліції нам не розповіли подробиць події, сказавши, що не мають даних, чи затримували прокурора напідпитку чи ні. Утім, сказали, що цієї ночі протоколи за 130 статтею таки складали.

За інформацією із власних джерел, зараз ситуацію із резонансною подією намагаються «зам’яти», а на патрульних чиниться тиск.

Зазначимо, Сергій Коржос вже не вперше потрапляє у скандальні історії. Зокрема, він був фігурантом гучного скандалу, пов’язаного із будівництвом власного котеджу поблизу Снову у селі Клочків. Тоді місцеві жителі обурювалися, що прокурор парканом закрив їм доступ до води. Свобода ФМ



Теги:Клочків, прокуратура Чернігівської області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar