реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Зате в наглядової ради великі зарплати і дорогий алкоголь

В останні дні в соцмережах і медіа багато цікавої інформації про «Укрзалізницю». Чистоплотні данці миють вікна брудних вагонів, тим часом Наглядова рада зловживає дорогим алкоголем, машиністи і провідники отримують 19-12 тисяч гривень за важку роботу, « Укрзалізниця» катастрофічно збиткова, але «еліта» цієї структури непогано себе почуває і має безліч вільного часу , аби сидіти в соцмережах, воювати з опозицією і за гроші пасажирів ( а це всі ми, хто користується залізницею) фактично ведуть політичну діяльність.

Професійна етика великих корпорацій вимагає від своїх наглядових рад , а тим більше коли мова йде про державний сектор, коректності, незаангажованості і аполітичності. Але не у нашому випадку.

Ми від фракції звернулися до керівництва « Укрзалізниці» і уряду , як вони ставляться до порушення професійної етики і того, що їх представники за непогану зарплату займаються нетиповими функціями. Так ось, і керівництво « Укрзалізниці» , і уряд не бачать в такій політизації нічого поганого.

Воювати з опозицією- не вагони мити, чому б і ні.

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:Ірина Геращенко, Укрзалізниця, Сергій Лещенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar