реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Запрошуються журналісти

Прилуцьке міське об’єднання Всеукраїнського Товариства «Просвіта» ім. Т.Г. Шевченка за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» оголошує про початок нового проекту «Медіамодернізація на Прилуччині»

Проект «Медіамодернізація на Прилуччині» запрошує до участі в двох дводенних тренінгах прилуцьких медівників, журналістів із діючих ЗМІ та громадських журналістів. Дати проведення тренінгів: 2-3 жовтня, 16-17 жовтня. Тренерами для учасників стануть успішні журналісти та медівники, серед яких представники телеканалу «ICTV», редакції журналу «Телекритика», інтернет-порталу «Сумно?» та Української асоціації видавців періодичної преси.

Протягом тренінгів журналісти матимуть змогу навчитися креативності та журналістської адаптації у глобалізованому світі інформації, також секретам того, як бути неординарними при створенні авторського матеріалу, як взаємодіяти зі своєю аудиторією читачів, слухачів глядачів і як встигати за плином часу і подій. А ще отримають можливість познайомитися і поспілкуватися з успішними медівниками та ближче познайомитися і налагодити зв’язки один з одним.

Учасниками проекту стануть 20 журналістів, які вчасно подадуть аплікаційну форму, мотиваційний лист та CV (резюме). Термін подачі заявок – до 29-го вересня включно.

Пакет документів відправляти на електронну адресу [email protected]

Чекаємо Ваших заявок на участь.

За результатами проведення двох тренінгів буде відібрано 10 кращих учасників поїдуть на ознайомчу екскурсію на телеканал ICTV в Київ.

Із запитаннями та побажаннями звертайтесь до координаторів проекту:

Орися Григоренко: тел. (067)945-95-54, E-mail: [email protected];
Лариса Лавренчук: тел. (096)702-28-07, E-mail: [email protected]




Теги:журналісти, Прилуки, Орися Григоренко, Медіамодернізація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar