реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Воздвиженський ярмарок у Прилуках. ФОТО

Відгудів у Прилуках на Чернігівщині Воздвиженський ярмарок. Все тут було: різьбленості, кераміка, меди, ковбаси, одежина, взуття, саджанці, канарейки.... І найголовніше - різного роду культурності: де книги й журнали, а де танці й співи...

"Тепер Прилуки матимуть ще одну площу - Соборну", - оголошували зі сцени панове достойники. І вдікривали свіжовикладену Площу Соборну, що вже тепепр облаштована в історичній частині Прилук, де Собор Різдва Богородиці і Стрітенський храм. Там відкривали також пам`ятникову композицію "Трьох святих".

У Міськвиконкомі ж відбувалася презентація п`ятого випуску журналу "Прилуки.Фортеця", виданого художньо-редакційною командою Ігоря Павлюченка у книгарні "За двома зайцями". Також за ініціативою влади перевидано книгу "Прилуки" Георгія Гайдая, побачила світ нова книжка - доробок Ольги Лукаш "Таємниці прилуцьких вулиць", перевипущено Центральною міською бібліотекою ім.Л.Забашти набір із п`ятнадцяти листівок "Прилуки в часі".

Удень на великій сцені на площі Центральній співали народні гурти, серед котрих і той, що з більруського міста Прилуки, і прекрасний танцювальний "Сіверські клейноди".
Увечері мав місце концерт з участю гурту "Табула Раса", ВІА "Пєсняри" і ще кількох напівоголених виконавиць ...та святковий салют.

Фотогалерею ярмарку можна подивтися тут: http://picasaweb.google.com/orynka.....ylukah#


Орися ГРИГОРЕНКО
Фото автора







Теги:Орися Григоренко, Прилуки, Воздвиженський ярмарок


Читайте також



Коментарі (0)
avatar