реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Заповідник мух є — в Носівці на Чернігівщині!

Проблему порушує читач "Сіверщини"
Українці — непередбачуваний народі: Президент замість піклування державою розводив бджіл, а ось Носівці виводять нові породи епідемічних мух.

У житловому мікрорайоні цукрового заводу «красуються» два сміттєзвалища. Тут стільки мух, що неможливо відчинити вікно навіть на пару хвилин — кімната буде повна, а сморід стоїть такий, що всі разом французькі парфумерні компанії відпочиватимуть.

А можна ж у визначений час організувати вивезення сміттєвозом або поставити контейнери. Та місцева влада і санепідемстанція заплющують очі на це, а потім ми говоримо, що раптом десь виникає якась епідемія. З таких місць вона і утворюється.

Проте в центрі самої Носівки чистенько. Зате місцева влада не подумала побудувати жодного туалету! Цікаво, що перед кожними виборами кандидати на владні посади обіцяють носівцям усі ці питання вирішити. А як вибори відбулися — про все це швидко забувається. Та тільки не місцевими мешканцями, які щодня стикаються з нерозв’язаними проблемами. Народ давно знає, що втрата пам’яті — це хвороба всіх наших чиновників.
Обдурені люди — обдурена Україна…

Микола ОРЛИК,
м. Чернігів




Теги:Чернігівщина, Музей, орлик, Мухи, Носівка, Микола


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
вся беда бендеровских дегенератов в тупиковом развитии.Нефть и газ выкачали,соляные рудники пусты и в провалах,здравницы не работают.А жрать хочется вот и нужно тявкать как собакам о неньке украине,голодоморе,о дачах и т.д.,ленивым и подлым образом пытаясь спихнуть все на нормальных украинцев, распылить горный дебилизм среди народных масс. Скрыть агонию бендеризма.
avatar
2
"Івану" не помнящему родства. Если уж начал писать так и пиши -- нефть и газ выкачали москали (Из Дашавы в Москву), соляные рудники полны ив Артемовске и в зап. Украине, здравницы оживают после москальского ига. А кушать Украина себе всегда выростит, в отличие от Московии. Так что не надо ля-ля. Вперёд, к пареной репе!
avatar