реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чернігівський Рух поповнюється

29 січня у Крутах, на місці легендарного бою, до Народного Руху України приєдналася патріотка Любов Бовда.
Як повідомлялося, на території меморіального комплексу «Пам’яті героїв Крут», відбулося вшанування Героїв Крут за участю представників місцевої влади, української церкви, громадськості і військового керівництва. У заході взяла участь і делегація чернігівського Руху.

Сьогодні, 4 лютого, в Чернігові відбулася нарада активу обласної та міської організацій НРУ. Колеги привітали Людмилу Бовду із вступом до Руху.
Обговорено план роботи на лютий-березень. Зокрема, йшлося про волонтерську діяльність. Цього року чернігівські рухівці взяли участь в зборі коштів на позашляховик, а також та тепловізор для бійців на Новгород-Сіверському напрямку. За ініціативою Василя Чепурного започатковано власний проект: зібрано кошти на дрон для військової частини ЗСУ, де «заправляє» наш однопартієць (за два дні зібрано понад 18000 грн!).
Обговорено питання діяльності «Музею боротьби за відновлення незалежності України на Чернігівщині», який започатковано ще до широмасштабного наступного російських окупантів. До речі, його експозиція поповнилася цінними предметами із колекції патріотичної організації — обласного об’єднання «Просвіта» ім. Т.Шевченка, — яка на сьогодні фактично викинута на вулицю.

Рухівці також обговорили напрямок роботи на культурницькому напрямку, зокрема, про перейменування вулиць в Чернігові.

Прес-служба обласної організації НРУ.






Теги:Музей, крути, Чернігівщина, НРУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar