реклама партнерів:
Головна › Новини › Село

Замість "чупакабри" жителі Бакаївки спіймали... білу лисицю

(Наталія Потапчук - УКРІНФОРМ). Жителі села Бакаївка Ічнянського району Чернігівщини, чиї господарства цього року потерпали від набігів невідомої "чупакабри", цього тижня спіймали білу лисицю. Як розповів кореспондентові УКРІНФОРМу Бакаївський сільський голова Костянтин Бережняк, хижачку люди загнали в курник. Потім витягли її назовні, забили вилами і викликали ветеринарну службу.

Огляд тварини показав, що це дійсно лисиця, але якийсь мутований екземпляр. Окрім того, що її хутро мало білий колір із жовтизною на животі, видозміненими були й інші зовнішні ознаки: писок надто видовжений, вуха зависокі, хвіст великуватий.

Проведений аналіз показав, що лисиця не була скаженою. Проте її все одно вирішили спалити і закопати. "Од гріха подалі", - зазначив сільський голова.

На запитання, чи не могла це бути якраз та "чупакабра", яка тягала в селян курей і кролів, Костянтин Бережняк відповів: "Ні, той звір був дуже великий. Слава Богу, вже два місяці, як його не видно й не чутно".

Як повідомляв УКРІНФОРМ, цього року в Бакаївці (з весни по осінь) невідомий хижий звір ночами душив курей і кролів у селянських господарствах. Побачити його за той час встигло кілька людей. За їхніми словами, тварина була біло-жовтого кольору, висотою до метра, мала довгий волохатий хвіст, плаский писок і схожі на ведмежі лапи. Сільський голова припускав, що то могла бути рись.




Теги:мутація лисиці, чупакабра, хижак, Бакаївка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar