реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Залізничним начальникам у Чернігові байдуже, що возять людей у добитих душогубках

Вагони поїзда № 250п Чернігів—Сімферополь і №249п Сімферополь—Чернігів розбиті й аварійні, брудні і без кондиціонерів. За нинішню спекотну погоду виїзд до місця відпочинку/лікування або повернення до дому перетворюється у виживання у душогубці. Люди втрачають останнє або підліковане здоров’я у більш як 20-ти годинній поїздці.
Ціна квітка у плацкартному вагоні становить 122 грн., а у купейному – 190 грн. Це зовсім не відповідає рівню комфортності вагонів, які здається щойно витягли зі звалища металобрухту. І навіть відчайдушно бездоганна робота бригад поїздів, передусім провідників, не може покращати ситуацію.
Такі чисельні скарги пасажирів із Чернігівщини, які ризикнули залізницею діставатися до місць відпочинку у Криму або поверталися назад, надійшли до Чернігівської обласної організації Української народної партії. Багато нарікань і на рішення, щоб цей літній потяг їздив один раз у чотири дні (у минулому році – через день).
Багато обурених чернігівців заявили, що наступного разу на відпочинок будуть їхати потягами з Києва до Криму, де вагони потягів набагато комфортніше і є кондиціонери, або відпочиватимуть за кордоном – де до них за їхні кошти ставляться як до поважних гостей з відповідним рівнем комфорту.
Від себе УНП хоче нагадати, що ставлення до людей як до худоби було характерним для Радянського Союзу. І якщо залізничне начальство Чернігова за нинішньої влади думає, що можна ігнорувати законні вимоги щодо умов і стандартів перевезення пасажирів, ділити їх на столичних і провінційних, то глибоко помиляються. Робіть висновки зараз або шукайте нову роботу, коли народ поміняє владу.

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП





Коментарі (1)
avatar
1
Невеличка замітка і стільки мовних помилок! Вже не кажу про інші дефекти публікації, хоча сама тема для чернігівців дуже акуальна і гостра. Невже облорганізація УНП не спроможна знайти грамотну людину для своєї прес-служби, навіть коли цією справою займатися на громадських засадах?
avatar