реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Закон для шантажисток

Чоловіки, скажіть, а були у вас жінки, які під час поцілунків і переходу до більш активної стадії стогнуть: "ні, ні, не треба", а якщо зупиняєшся, питають: " а чого ти зупинився? мені просто подобається, коли я кажу "ні"".
Відтепер це - зґвалтування.

Взагалі намагання замінити культуру стосунків законом ми бачимо не вперше. Навіщо це потрібно?
Українська сексуальна традиція ніколи не толерувала зґвалтувань, при цьому лишаючи простір для гри, девіацій і т.ін., без чого сексу не буває. Закон у цьому сенсі - формальність: якщо прозвучало "ні", нюанси не цікавлять.
Звісно, ми далекі від думки, що всі жінки тепер будуть шантажувати всіх чоловіків. Але те, що вони отримують таку можливість - це факт.

Пам'ятаєте пісню Гадюкіних "117 стаття - доля молодьожная"? Тепер сміливо можна робити рімейк, помінявши номер статті і прибравши слово "молодьожная", бо сексуальний шантаж переміститься у бік подружніх пар, які сваряться між собою, ну і клофелінщиці зможуть розширити асортимент впливу на клієнта - не труїти його, а просто шантажувати.

Але все це не в один день. Процес буде іти поступово. І навіть коли суспільство ясно побачить, що регулювати законом нюанси сексуальної поведінки небезпечно, відмінити цю статтю буде вкрай важко - бо гендерне лоббі буде тиснути на Україну з міжнародних трибун, а Україна, як завжди, буде прогинатися.
Правильно кажуть люди: що зробиш - не розробиш.

Брати КАПРАНОВИ



Теги:брати Капранови, Гадюкіни, зґвалтування, закон про секс, жіночий шантаж


Читайте також



Коментарі (0)
avatar