реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Захоплення управління держкомзему" - що це було?

Те, що управління земельних ресурсів є корумпованими структурами - ні для кого не секрет. Не дарма, в обласне управління працювати призначені за часів Володимира Хоменка 16 вихідців із Броварів. В тому числі - круті хлопці, що не звикли перекладати папірці у тишині кабінетів...

Народний депутат України Владислав Атрошенко повідомив, що начебто група людей від його імені під керівництвом "свободівця" Володимира Поліщука на годину захопила управління земельних ресурсів у Чернігівському районі.

А ось що повідомив сам Володимир Поліщук на своїй сторінці у мережі Фейсбук:" Відділ земельних ресурсів Чернігівської РДА за останні дві доби з неабиякою спритністю оформлював «виділення» землі, тобто розкрадання. Вчора мені довелося відреагувати на телефонний дзвінок та виїхати туди. На столі у керівника знаходилась багато актів від 26 числа. Оскільки я був один зі штабу, хто знається на земельних документах, то попросив співробітників відділу відкласти їх до завтра, а вільним від роботи працівникам іти додому. У той же час висунув вимогу не припиняти обслуговувати громадян у черзі.

Всупереч такій пропозиції одна працівниця почала кричати, що ми рейдери і наполягати, що це все справа рук Атрошенка. Що ж, вустами народу глаголить істина, оскільки прізвище нардепа Атрошенка в Чернігові асоціюється переважно з рейдерством.

У підсумку з начальником земельної служби ми домовились, що він підготує на завтра для огляду та аналізу документи по вкрадених у громади Н. Білоуської сільської ради Чернігівського району 65 гектарах землі".



Теги:Владислав Атрошенко, земельні ресурси, Новий Білоус, Володимир Поліщук, Чернігівський район, штаб спротиву


Читайте також



Коментарі (0)
avatar