реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Володимир Поліщук знайшов винуватців чернігівського скандалу в облраді

"Кому вигідний хаос у Чернігівській області?" - задав питання на своїй сторінці в мережі Фейсбук керівник проекту "Люстраційний бюлетень" Володимир Поліщук Поліщук Фейсбук

23 лютого всі чернігівці були шоковані ситуацією, що сталася у приміщенні обласної ради. "За наслідками подій команда «Люстраційного бюлетеня» провела власне розслідування обставин, що склалися"- пише він.

І далі розгортає детективний сюжет з натяками і прямими звинуваченнями: "На календарі був звичайний день. Голова облради Микола Зверєв чекав на зустріч з громадськими активістами Глабою, Беєм, Зініним та компанією. Про зустріч попередньо домовився В. Антошин. У приймальні лунає дзвінок. На зв’язку - обласний депутат Дідур ( колишній член ПР ), запитує: - «А чи все спокійно у покоях Зверєва?» Отримавши відповідь, що все спокійно, кладе слухавку.
За п’ять хвилин з’являється команда очолювана Глабою. До Зверєва висуваються претензії щодо побиття їх у Прилуках, а також щодо підвищення тарифів та нерозслідування розгону Євромайдану.

Антошин згодом заявив, що він не має до подій жодного стосунку. З вхідного посту облради повідомили про прибуття групи людей, яких журналісти тут же охрестили зеленими чоловічками (серед амуніції прибулих журналісти помічають аналогічні рації до тих, які свого часу нардеп Атрошенко подарував В.Федорку, котрий відомий громаді, як людина, що розвалила чернігівську «Самооборону»).

Прибулі майже блокують Зверєва в кабінеті. Під контролем «зелених» перебувають всі входи до обласної ради. З часом у ситуації послаблюється напруга після заяв учасників процесу. В.Антошин свариться з хлопцями у масках. Згодом призначається на 17.00 круглий стіл у кабінеті голови облради.

О п’ятій вечора в кабінеті, окрім учасників вранішніх розбірок, з’являються багато майданівців а також запрошені — новий обласний прокурор Чібісов та в.о. начальника обласної міліції Філашкін. Майданівці, які переважно тепер займаються волонтерською діяльністю, не зовсім розуміють причину збору. Починає говорити Глаба (представившись, що вони тепер члени обласної громадської ради), та озвучує претензії до Звєрєва. Він також нагадує Миколі Вікторовичу, що він постійно не дотримується своїх слів. «Жіноча сотня», «Самооборона Майдану» та особливо п.Жимолостнова захищають Зверєва. Глабі та Ко у той же час нагадують, що вони ніхто і звати їх ніяк.

Коли запитали у Глаби - що то за хлопці у приміщенні, він відповів, що то його охорона (разом з тим всі розуміють, що майданівці з охороною не ходять). Та у багатьох виникло питання — чи не тренування це перед захватом Ради та створенням «ЧНР»? Розуміючи свою безвихідь, Глаба втікає разом зі своєю кампанією. Та риторичне питання висить у повітрі".

Володимир Поліщук впевнений, що Звєрєв отримав "на горіхи" значною мірою замість в.о. голови ОДА Сергія Журмана, який обачно не прийшов на те зібрання: "Дісталось Зверєву й від мене за невиконання своїх обіцянок, за втручання його, як голови облради, до виборів усіх рівнів, а також за те, що влада не створила критеріїв відбору до громадської ради при ОДА, куди понабирали кого попало від невідомих організацій і тепер маємо безліч проблем. Хоча в.о. голови обласної адміністрації Журман не прийшов на зустріч — за нього «відхопив» Зверєв".

Звісно, Поліщук не міг втриматися, щоб не сказати щось про "улюблений" телеканал:«Незалежний» телеканал «Дитинець», також був у своєму репертуарі – випустив «героїчне» інтерв’ю Глаби на вулиці та інтерв’ю посадовців, але про те, як відшмагали Глабу, ні слова. То хто ж зацікавлений у розгойдуванні ситуації в області у той час, коли на сході і так нестабільна ситуація?".

Володимир Поліщук натякає, що останнім кандидатом на посаду голови ОДА був чоловік на прізвище, що починається з букви "В" (Сергій Вітренко, хіба що - власник картонажної фабрики?). І, як характерно для Поліщука - постійного опонента Владислава Атрошенка, саме останнього він і вважає головним винуватцем розхитування ситуації в області.



Теги:Владислав Атрошенко, Микола Зверєв, Володимир Поліщук, Чернігівська ОДА, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar