реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Новобілоуська сільрада проти закону України

Виконання закону України про декомунізацію набирає обертів на Чернігівщині - все більше сільських рад голосують за перейменування своїх зкомунізованих вулиць.

Проте Новобілоуська сільська рада Чернігівського району вирішила перехитрити закон: перейменувала лише вулицю Радянську на Троїцьку. А назви вулиць Жовтнева, Першотравнева та провулку Петрошотравне вий вирішила лишити, про що й записала пунктом свого рішення.

Чим прямо порушила закон. І тепер, відповідно знову ж таки до закону, сільський голова М.Кондренко зобов'язаний до 21 лютого самостійно перейменувати ці вулиці. Чуєте - зобов'язаний! Якщо ні - виконанням закону поцікавиться прокуратура.

Це ж стосується і вулиці Пархоменка у Носівці та ряду інших совєтських назв у селах і містах Чернігівщини.

Демократія - це не хаос і не виконання тільки тих законів, які хочеться виконувати. Демократія - це виконання всіх законів. І про декомунізацію також. Зрештою, "кратос" у слові "демократія" - це влада, насильство, сила. І сила має бути застосована.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:перейменування, декомунізація, Новий Білоус, Чернігівський район


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
СКАЖУ ПРИДУРКИ - ДАЙ БОГ ,ЧТОБ ЭТО БЫЛА ВАША САМАЯ ГЛАВНАЯ ПРОБЛЕМА В ЖИЗНИ.
avatar
2
Предлагаю переименовать данные улицы: Жовтнева - Перша; Першотравнева - Друга. Чтобы через ...надцать лет опять не заниматься этой "важной" работой.
avatar
3
По-перше, 1 травня ніхто не відміняв( державний вихідний )!!! А якщо слідувати вашій логіці, то і назву місяця року "жовтень" потрібно змінити ????
avatar