реклама партнерів:
Головна › Новини › Село

У Кархівці відкрили дитсадок

У суботу, 4 квітня 2015 року, за підтримки ТОВ «Агрофірма Іванівка», яка входить до національної агропромислової групи Agricom Group, відбулось урочисте відкриття дитячого садка в селі Кархівка Чернігівського району Чернігівської області.

Відтепер маленькі кархівці отримали змогу здобувати свої перші знання в затишних стінах нового закладу освіти під назвою «Мандаринка», а Agricom Group ще раз довело свою відданість принципам соціально-відповідального ведення бізнесу.

Завдяки ініціативі директора Кархівської загальноосвітньої школи Лещенко Людмили Миколаївни та фінансовій і організаційній підтримці місцевого підприємства «Агрофірма Іванівка» з весни цього року у малюків села Кархівка з’явились нові приміщення для навчання, відпочинку та всебічного розвитку. Заклад було створено на базі школи: відтепер батьки можуть приводити сюди не лише школярів, але й дошкільнят за їх першими знаннями.

Ідея створити заклад для малечі в Кархівці існувала вже давно. Однак лише зі зміною власника Агрофірми Іванівка – на початку зими вона увійшла до національної групи Agricom Group – підприємство отримало можливість максимально підтримати створення закладу для дошкільнят, а місцеві мешканці – змогу надавати дошкільну освіту своїм дітям.

Сільські освітяни разом з керівництвом та співробітниками Агрофірми Іванівка декілька місяців проводили роботи з реконструкції місцевої школи та перетворення її в навчально-виховний комплекс. Проект складався не лише з ремонтно-будівничих робіт, а й з роботи із закупками матеріалів, з документального оформлення тощо. Крім того, до відкриття закладу агрофірма подарувала аудіоцентр, праску та пилосос, щоб забезпечити затишок та комфорт як маленьким відвідувачам, так і персоналу.

Створення закладу також було підтримано представниками влади. Народний депутат Владислав Анатолійович Атрошенко забезпечив садок металопластиковими вікнами та подарував газову плиту до їдальні садочка.

«Поєднання дитячого садочка зі школою в одній будівлі, проте із незалежними приміщеннями (згідно існуючих норм та правил освітньо-виховного процесу) - у нашому випадку відповідає концепції навчально-виховного закладу, оформлення якого є нашою наступною задачею, - розповідає Людмила Миколаївна. – Сьогоднішня подія це результат копіткої довготривалої роботи, це важливий приклад ефективної співпраці освіти з сільськогосподарським підприємством. Ми щиро вдячні компанії Agricom Group та Агрофірмі Іванівка, а також народному депутату України Владиславу Анатолійовичу за надану допомогу і маємо надію, що це стане вдалим прикладом для наслідування. А практика створення подібних навчально-виховних комплексів на місцях допоможе багатьом селам вирішити проблему з наданням освітніх послуг своїм мешканцям».

«Сьогодні в Україні не простий час. Але нам здається, що тим більш саме в цей час дуже важливо творити добро, йти на зустріч один одному, залишатись відповідальними перед суспільством, в якому ми працюємо. Для Agricom Group соціально-економічний розвиток громад, в яких ми працюємо, є одним з основних пріоритетів. І дитячі освітні установи – це лише частина цієї роботи. Тож, зі свого боку обіцяємо підтримувати садочок і надалі, а також всіляко сприяти розвитку громади Кархівки», - прокоментував подію Виконавчий директор національної агропромислової групи Agricom Group Петро Мельник .

Відкриття нового освітнього закладу 4 квітня зібрало не лише батьків та малечу, але й представників місцевої влади, гостей із Києва, а також тих, без кого воно було б неможливе – Дирекцію школи та співробітників Агрофірми Іванівка. Тож, на святі добрі побажання малюкам та садочку висловили Атрошенко Владислав Анатолійович, народний депутат України, Кругол Анатолій Миколайович, виконуючий обов`язки Голови Чернігівської районної державної адміністрації, Бобок Володимир Олександрович, Кархівський сільський голова, Бурсук Василь Миколайович, директор з розвитку ТОВ «Агрофірма Іванівка АГ», Кривешко Євгеній Вікторович, заступник директора ТОВ «Агрофірма Іванівка АГ» та інші.



Теги:Владислав Атрошенко, Дитсадок, Кархівка, Чернігівський район


Читайте також



Коментарі (0)
avatar