реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Захисник Лєніна проти об'єднання громад

"Парадоксальна і тривожна ситуація склалася у Новгород-Сіверському районі: процес об’єднання територіальної громади з центром у Новгород-Сіверському гальмує не хто-небудь, а славнозвісний міський голова Олег Бондаренко, причому явно перевищуючи свої службові повноваження" - пише на своїй сторінці в мережі Фейсбук заступник голови обласної ради Арсен Дідур.

Цитуємо далі: "Його публічно висловлена позиція «за» так і залишилася лише на папері: наразі без жодних пояснень він порушує Закон України «Про добровільне об’єднання територіальних громад». Громадськість і практично всі сільради готові до об’єднання. Усі економічні розрахунки свідчать про те, що новостворена громада буде спроможною. До того ж, 6 листопада закінчується 30-денний строк, відведений для громадського обговорення пропозицій щодо добровільного об’єднання територіальних громад. Проте сам процес обговорення ще й не розпочинався, а міський голова перебуває у відпустці.
Що це – позиція «моя хата з краю»? Чи відверте нехтування інтересами людей, у яких складається враження, що Олег Бондаренко просто боїться перевиборів, відтягуючи створення Новгород-Сіверської громади до наступного року??? Вважаю, що не можна допустити ситуації, коли власні амбіції одного посадовця ставлять під загрозу цілісне існування мальовничого та легендарного Новгород-Сіверського району".

Нагадаємо, що Олег Бондаренко обраний від "Опоблоку" і активно насміхався над законом про декомунізацію, тримаючи на постаменті статую фюрера російсько- єврейських більшовиків.

А далі чи то наївно чи для засвічування ще одного регіонала Арсен Дідур пише: "Саме про це говорив сьогодні з головою районної ради В’ячеславом Кауфманом під час робочої поїздки. Пообіцяв всіляку підтримку у вирішенні даного питання, оскільки твердо переконаний, що думку громади треба поважати і спільно шукати шляхи виходу із ситуації".

Ага, Кауфман проти Бондаренка? Так ми й повірили...Та вони ж в одній лейці...

Василь АВДІЙ



Теги:об'єднання громад, Арсен Дідур, Новгород- Сіверський, децентралізація


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
А Дідур не регіонал колишній? Ха-ха. Пишіть правду, Василю. Розумію, що руку годувальницю не кусають, але так низько падати не треба.
avatar
2
о, уже й Дідур мене годує! а я-то думаю, чому став вагу набирати - аж он воно шо smile
avatar
3
Кауфман проти Бондаренка? А чому б не повірити? Коли створять громаду, хто керувати буде?
avatar
4
Насправді назаваді негайного створення об"єднаної громади є статус міста Н-Сіверського обласного значення.
Потрібно змінювати законодавство, бо місто обласного значення і район є одного рівня по відношенню до області. Такої проблеми немає, наприклад, у Сновську і Сновському районі, де 18 грудня відбудуться вибори.
Але там виникає проблема: у Сновську, де мешкає чи половина виборців, влада планує створити всього 2 округи, 24 округи по колишнім сільрадам в деяких всього по кілька сотен виборців.
Одним словом місто перетворюється в колонію районної номенклатури, яка "обератиметься" звісно по глухим селам, а не в місті Сновськ чи Н-Сіверський.
Чому з цього приводу відсутня дискусія?
.
avatar